Hirdetés
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Eww...én meg azt hittem, hogy az olyan képessége a vaubannak, ami egy időre ártalmatlanná teszi az ellent, mint az excalibur radial-blindje, meg a rhino-stomp.... Nagy elánnal kaszaboltam is a masszát mindig, amikor ilyet láttam, de ezek szerint fölösleges volt. Jó tudni.
Összekevertem a bastille jellemzőjével, ami nem öli meg őket, csak egy kicsit kivonja a forgalomból.
Ezek szerint azokat kell inkább zúzni. Bár kill-stealre még mindig jó lehet a vortex gyepálása is 
Tegnap próbáltam farmolni a MAG részeit, még mindig a sisakra hajtok.
Csináltam egyedül, és volt, hogy dobott BP-t, csak kár, hogy nem a sisakot. Ráadásul a sentinelem ölte meg full egyedül, én csak kíváncsian álltam, és vártam, mi lesz ebből. Mióta beraktama kockába a 15% stunt, azóta láthatatlanná sem tudott válni, egyszer befogta a kocka, és utána ledarálta. Másik ilyen körben meg nem dobott semmit. Nekiugrottam egyedül, sentinel nélkül is lvl 10 alatti pisztollyal meg lvl 1x sörétes és dual zorennel, nem dobott semmi kétszer egymás után sem ráadásul mindkétszer a lvl17 dual-zorennel kellett végigfarigcsálni az ürgét, mert a fegyverek utántöltése alatt sunyin visszaszedte a pajzsát. Aztán próbáltam sentinel nélkül csapatban is párszor, eredmény semmi.
Végül próbáltam sentinellel, klános kisegítéssel, dobott BP-t, de az sem sisak volt. (viszont egy másik körben szereztem egy nyx alkatrészt
, később még jól fog jönni) Nekem nagyon úgy tűnik, ez tényleg totál random, maximum a csillagok együttállása lehet rá pozitív hatással. Ma még talán lesz egy órácskám játszani este, pénteken du talán egy picit több. Kíváncsi leszek, mennyi időbe fog kerülni kifarmolni, ráadásul egy control-modul biztosan kelleni fog hozzá, mert a mostanit elindítottam egy shade gyártásnak. És ahogy figyeltem, az sem könnyen esik
(És lehet, hogy egy neural sensorral is mínuszban vagyok, bár mostanában elég sokat jártam a gólemnél.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- iPhone topik
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Okos Otthon / Smart Home
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezek szerint azokat kell inkább zúzni. Bár kill-stealre még mindig jó lehet a vortex gyepálása is 
, később még jól fog jönni) Nekem nagyon úgy tűnik, ez tényleg totál random, maximum a csillagok együttállása lehet rá pozitív hatással. Ma még talán lesz egy órácskám játszani este, pénteken du talán egy picit több. Kíváncsi leszek, mennyi időbe fog kerülni kifarmolni, ráadásul egy control-modul biztosan kelleni fog hozzá, mert a mostanit elindítottam egy shade gyártásnak. És ahogy figyeltem, az sem könnyen esik
(És lehet, hogy egy neural sensorral is mínuszban vagyok, bár mostanában elég sokat jártam a gólemnél.)