Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
És az a szomorú, hogy van hogy be is szólnak ha nem a metát nyomod. Aztán amikor mindenkit körbealázol a nem meta motyóval akkor meg pislognak.
Mindenki azzal játszik amivel akar, engem sose zavart h ki mit hoz éppen, csak ha pl target farmra megyünk vagy ha valaki Limbot hoz
ESO-n volt egy emlékezetes eset amikor focus farmoltam Volttal és beszólt a Sarynt istenítő gyerek h mégis mi a fenét akarok Volttal amikor ESOra Saryn kell (érted mással nem is lehet menni ESOra...)
Aztán írtam neki, h mindenki azzal játszik amivel akar, másrészről focust farmolok és mivel körönként resetelődik az affi, szar mindig felstackelni Sarynt a körök elején amikor pont h megy a focus counter. Ált. 8 zonát mentem a C rotáció miatt, ennyi alatt sokszor meg is volt a napi cap. Ha nem akkor futottam még egy kört. Mivel Volt mindnekit kinyírt a Sarynok ált. kiléptek mellőlem
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenki azzal játszik amivel akar, engem sose zavart h ki mit hoz éppen, csak ha pl target farmra megyünk vagy ha valaki Limbot hoz
Aztán írtam neki, h mindenki azzal játszik amivel akar, másrészről focust farmolok és mivel körönként resetelődik az affi, szar mindig felstackelni Sarynt a körök elején amikor pont h megy a focus counter. Ált. 8 zonát mentem a C rotáció miatt, ennyi alatt sokszor meg is volt a napi cap. Ha nem akkor futottam még egy kört. Mivel Volt mindnekit kinyírt a Sarynok ált. kiléptek mellőlem