Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
5150head
üzenetére
mondjuk én nem nagyon szoktam annyira átbújni a wf wikit hogy érdekeljen milyen meta szerint adja az affinityt a cuccokra
egyrészt lustaság is, másrészt nem vagyok annyira elkötelezett a game iránt, amennyire úgy érzem hogy bele kell ásnom magam csak annyira ásom magam bele, sok framet ki sem ismertem, ill. fegyvert sem, max addig amíg fel nem ment a masteryje, ha egyszer nem tetszik valami miatt (stat, lassúság, újratárazás, "tömegframe" stb.) akkor már hozzá sem nyúlok, megvan az a kb 15-20 amihez igen, a többi meg csak van, szeretek céltudatosan választani framet játékmódhoz - meg ezek meg is vannak buildelve, utóbbi időben is pl smeta-val vagyok csak és kizárólag, előtte carrierem volt csak amivel mentem, aztán mikor a vacuum mod belement a heliosba akkor arra lecseréltem, aztán mikor a macsek is szívta már a lootot akkor azt és ugye nem kell részletezni h a smeeta miért
sőt meg még sok minden lett rajta pozitív, a többi most már csak amolyan dísznek van a számomra, mondjuk heloist újra elő kellene vennem a scanneléshez deimosra
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyrészt lustaság is, másrészt nem vagyok annyira elkötelezett a game iránt, amennyire úgy érzem hogy bele kell ásnom magam csak annyira ásom magam bele, sok framet ki sem ismertem, ill. fegyvert sem, max addig amíg fel nem ment a masteryje, ha egyszer nem tetszik valami miatt (stat, lassúság, újratárazás, "tömegframe" stb.) akkor már hozzá sem nyúlok, megvan az a kb 15-20 amihez igen, a többi meg csak van, szeretek céltudatosan választani framet játékmódhoz - meg ezek meg is vannak buildelve, utóbbi időben is pl smeta-val vagyok csak és kizárólag, előtte carrierem volt csak amivel mentem, aztán mikor a vacuum mod belement a heliosba akkor arra lecseréltem, aztán mikor a macsek is szívta már a lootot akkor azt és ugye nem kell részletezni h a smeeta miért