Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz 5150head #7519 üzenetére

mondjuk én nem nagyon szoktam annyira átbújni a wf wikit hogy érdekeljen milyen meta szerint adja az affinityt a cuccokra :D egyrészt lustaság is, másrészt nem vagyok annyira elkötelezett a game iránt, amennyire úgy érzem hogy bele kell ásnom magam csak annyira ásom magam bele, sok framet ki sem ismertem, ill. fegyvert sem, max addig amíg fel nem ment a masteryje, ha egyszer nem tetszik valami miatt (stat, lassúság, újratárazás, "tömegframe" stb.) akkor már hozzá sem nyúlok, megvan az a kb 15-20 amihez igen, a többi meg csak van, szeretek céltudatosan választani framet játékmódhoz - meg ezek meg is vannak buildelve, utóbbi időben is pl smeta-val vagyok csak és kizárólag, előtte carrierem volt csak amivel mentem, aztán mikor a vacuum mod belement a heliosba akkor arra lecseréltem, aztán mikor a macsek is szívta már a lootot akkor azt és ugye nem kell részletezni h a smeeta miért :D sőt meg még sok minden lett rajta pozitív, a többi most már csak amolyan dísznek van a számomra, mondjuk heloist újra elő kellene vennem a scanneléshez deimosra

Új hozzászólás Aktív témák