Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

Źşë, ViZion
    Én Fortunán húztam mindkét mechet leginkább Thermian vagy a kinti random küldiken.
    Ha mindenki mechet húz ugye az is számít, hogy pl milyen a bonewidow/voidrig arány a shared affi miatt. Pl ha mindenkinél bonewidow van és csak archgunnal öl (mert egyébként az összes abbije haszontalan) akkor lassaban fog nőni, ha viszont pl van 3 db voidrig akik abivel ölnek és Te vagy a 4. bonewidowal akkor gyorsabban.
    Ez a frameknél is így van (tudom, hogy Ti tudjátok csak annak írom aki nem) Ha frame affijével ölsz akkor a frame kap xp-t, ha fegyóval akkor a fegyó. Fegyver húzásnál ezért szoktuk kivenni a maxos fegyókat, hogy azok ne vigyék el a fegyóra jutó XP-t és természetesen ugyan így számít hogy a többiek mivel ölnek.
    Egy szó mint száz, ezért szívás most a Bonewidow-t felhúzni, mert a shared affinityre tudsz csak hagyatkozni, meg arra az xp-re amit az ölések után kapsz, abiből nagyon kevés XP jön.

#7512 s4hu|SyD^ Ezért rossz most a Bonewidow húzás, mert maga a mech szar. Aztán, hogy ezt a szar mechet hova viszed az másodlagos, másik küldin se lesz jobb.

Új hozzászólás Aktív témák