Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

#7494 ViZion Oksa majd csereberélünk. Úgyis van még olyanom ami neked kell :DDD

#7495 khalox Deimoson szerintem könnyebb, mert a pilonoknál lehet nyersanyagot farmolni.
    Tipp: Soloban bementem az első vaultba, megcsináltam mindent, majd az egyik pilonnál elkezdtem range+duration vaubannal odahúzni a mobokat, a mechel meg kinyírtam őket. Könnyebb így mint tennoval öldösni, és a nyersit ugyan úgy dobja ha mechel ölsz. Azért a vaultban, mert kint nem jön annyi mob.
    Ha meg többen vagytok és mindenki nyersit akar és még boostert is van akkor meg kánaán. Pl: egy vaubannal odahúzza a mobokat, esetleg pluszban még ivara range-s noise arrow-val odacsalja őket. Aztán van egy meches aki öli a mobokat negyedik meg egy looter nekros. Többet szerintem nem lesz gond a nyersire :D
    Az exalteddel ne foglalkozz, teljesen bugos és még gyenge is :D Szerencsére maxos a bonewidow is, de amíg nem kap javítást, buffot és/vagy reworkot addig bottal se piszkálom meg. Nálam elérte a Gauss/Grendel szintet :(

Új hozzászólás Aktív témák