Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Nekem a "világítás" működik. Igaz, én Oxylus-t használok erre, az mutatja a hotspotokat is. Mostanában elég sokat horgásztam, mert kellettek a Longwinder.ek (valamihez 10 kellett, de már nem emlékszem, mi volt az), meg Tromyzon meg Synathid. Ha van Resource Booster, akkor egy darabig elég, amit az ember összefogdos.
Deimos.t azt ebből a szempontból nem szeretem. Sosem akarnak spawnolni azok, amiket fogni szeretnék, és masszívan bugos is néha - pont korábban írtam. Ott kellenének valamik a 2 új infested weapon-hoz, de megvárom, amíg javítják, vagy legalább csinálnak vele valamit.A másik, amit nem értek, az a Voidrig-ben az exalted weapon. Úgy is fejlődik, hogy nem csinálok vele semmit, de azt össze-vissza. Egyszer felment 6. szintig, aztán meg a következő végén újra 3-as - totál érthetetlen, mit csinál.
(Mindezt úgy, hogy még csak elő s vettem egyszer sem, mert nem voltam még open world-ön, amióta megvan, mert csak reggel készült el!) Arquebex a neve.(Szerk.: most néztem, hogy ismert bug a wiki-n.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Mindezt úgy, hogy még csak elő s vettem egyszer sem, mert nem voltam még open world-ön, amióta megvan, mert csak reggel készült el!) Arquebex a neve.