Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Nekem a "világítás" működik. Igaz, én Oxylus-t használok erre, az mutatja a hotspotokat is. Mostanában elég sokat horgásztam, mert kellettek a Longwinder.ek (valamihez 10 kellett, de már nem emlékszem, mi volt az), meg Tromyzon meg Synathid. Ha van Resource Booster, akkor egy darabig elég, amit az ember összefogdos.
Deimos.t azt ebből a szempontból nem szeretem. Sosem akarnak spawnolni azok, amiket fogni szeretnék, és masszívan bugos is néha - pont korábban írtam. Ott kellenének valamik a 2 új infested weapon-hoz, de megvárom, amíg javítják, vagy legalább csinálnak vele valamit.A másik, amit nem értek, az a Voidrig-ben az exalted weapon. Úgy is fejlődik, hogy nem csinálok vele semmit, de azt össze-vissza. Egyszer felment 6. szintig, aztán meg a következő végén újra 3-as - totál érthetetlen, mit csinál.
(Mindezt úgy, hogy még csak elő s vettem egyszer sem, mert nem voltam még open world-ön, amióta megvan, mert csak reggel készült el!) Arquebex a neve.(Szerk.: most néztem, hogy ismert bug a wiki-n.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Mindezt úgy, hogy még csak elő s vettem egyszer sem, mert nem voltam még open world-ön, amióta megvan, mert csak reggel készült el!) Arquebex a neve.