Legfrissebb anyagok
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
PROHARDVER! témák
- Házimozi haladó szinten
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- RAM topik
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmmm... nekem hamar elhullott, mondjuk Rattleguts primary kitgunnal voltam, ennek a lebegő tojás is csak egy laza sorozat. Fain crites rivent sikerült hozzá forgatni, csak úgy villognak a nagy narancs számok találatkor.
Viszont messzire is pontos, ezért szeretem. Ha látok vmit, amit zsákolni kell, akkor ezzel leszedem körbe az infestedet. Csak ilyet nem láttam még. Jó tudni, mert elég macera a son token, és még akarok pár ilyen izé kutyát guildelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont messzire is pontos, ezért szeretem. Ha látok vmit, amit zsákolni kell, akkor ezzel leszedem körbe az infestedet. Csak ilyet nem láttam még. Jó tudni, mert elég macera a son token, és még akarok pár ilyen izé kutyát guildelni.