Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakker, a 4 lábú-szétesőst én is láttam, de lehenteltem. Átlag állatokra/loot dobozra nem hat az altatónyíl. Nem tudtam, h ez is gyűjthető.
Ahogy kimentek az épületből, jobbra az emelkedő után van egy nagy barlang. Ott szoktam kezdeni, ha loot kört megyek. Tegnap ott volt pókember. Egy kötélen mászott felfelé egy izé. Persze előbb lőttem, majd Son ugatott, akkor esett le, h be kellett volna zsákolni. Voltam már sokat deimoson, de ilyen kötélmászó izét még nem láttam.5150head: muhahhaa... biztos azért akart reportolni, mert beírtad, h /unleave
OrbV-n is nehéz kimenni, de ajtóba állsz, esc, leave squad, és kiszámol. Az a viccesebb, amikor toroid farmra bemegyünk, a host nyíltra hagyja, lelép, majd amikor már fullon az alarm és jönnek a nagyobb szörnyek, akkor odateleportál a lifthez, mert a csapat kimegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest