- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakker, a 4 lábú-szétesőst én is láttam, de lehenteltem. Átlag állatokra/loot dobozra nem hat az altatónyíl. Nem tudtam, h ez is gyűjthető.
Ahogy kimentek az épületből, jobbra az emelkedő után van egy nagy barlang. Ott szoktam kezdeni, ha loot kört megyek. Tegnap ott volt pókember. Egy kötélen mászott felfelé egy izé. Persze előbb lőttem, majd Son ugatott, akkor esett le, h be kellett volna zsákolni. Voltam már sokat deimoson, de ilyen kötélmászó izét még nem láttam.5150head: muhahhaa... biztos azért akart reportolni, mert beírtad, h /unleave
OrbV-n is nehéz kimenni, de ajtóba állsz, esc, leave squad, és kiszámol. Az a viccesebb, amikor toroid farmra bemegyünk, a host nyíltra hagyja, lelép, majd amikor már fullon az alarm és jönnek a nagyobb szörnyek, akkor odateleportál a lifthez, mert a csapat kimegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest