Hirdetés
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD FX
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez a mozgásos bug nekem is volt már még kb nyáron vagy 4-5x, fogtam a fejem mert mocskos sokat farmoltam daimoson (kb2óra bentlét) és mindig pecázáskor jött elő, agyaltam sokat h mivel lehetne megmenteni a lootom, mire az jutott eszembe ha behalt a bill akkor kellene egy másik irányító, van egy x360os kontrollerem, mondom bepróbálkozok vele, és ki tudtam szedni a karimat a beragadásból, mentem is kifele azon nyomban
(#7467) wjbhbdux nekem akkor ragadt be mikor a pecabotot felemelve tartottam, forogni tudtam csak mozogni nem, meg volt az a bug mikor a szitakötőt levadászod aztán beesik a zselémederbe, ha jól láttam akkor már kijavították, most viszont az a bug van legalábbis nálam, hogy a halak csesznek spawnolni, akartam új halakat fogni, de az istenért nem spawnoltak, csak elvétve
van ez a 4 lábú állatka (Undazoa) amit most raktak be, jöttem ki barlangból, azt hittem valami bugot fedeztem fel, olyan otromba, egyszerűen amorf az a lény hogy, azt hittem valamiről leszakadt valami darabka
akkor esett le h ez lehet az egyik új lény, aztán máris vettem elő a tranq rifle-t, leszedtem, olyan szépen megborult, öröm volt nézni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- Milyen TV-t vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% i9-14900HX 16/1TB FHD 240Hz RTX 4060 8GB QHD
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 2600/16GB DDR4/RX 5700 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- G.Skill Trident Z RGB F4-3200C16D-32GTZR 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 memória kit.
- ASUS ROG Strix X670E-A Gaming WiFi alaplap.
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor esett le h ez lehet az egyik új lény, aztán máris vettem elő a tranq rifle-t, leszedtem, olyan szépen megborult, öröm volt nézni