Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz Micsurin #7064 üzenetére

teljesen átalakult a játék, azóta a parkour és a melee is, sőt sztem akkor még damage 2.0 sem volt talán (parkourt anno felvonultatták h mit hogyan merre, most annyi update jött ki h ez már talán elmarad), aki sok évet kihagy annak kegyetlen sok minden újdonság van, azért foglalkoztak rendesen játékkal még ha egyesek azt mondják h nincs kontent, max csak nem az adott játékos "szája ízének" való - ez nem egy sima sigle palyer game, a grindre épül az egész, és buildelgetésre

van rengeteg új alapanyag, ezek mellett warframe, fegyó és companion, sőt railjack is megjelent (látom (#7067) 5150head írta már) még valamikor tavaly év végén, lesz mit pótolni Tenno :D

(#7065) Micsurin btw ez nem az a játék amit ha leteszel ennyi időre és visszatérsz akkor mindent onnan folytatsz ahol abbahagytál, tényleg rengeteg minden megváltozott, mióta warframe a warframe azóta ez van, lényegében a játék még nincs kész állapotban, tehát felfogható egy beta-ként, ezt ki is írja telepítésnél
    meg ha valakinek nincs ideje a játékra én azt javaslom bele se kezdjen inkább, mert olyan mint egy tamagocsi, foglalkozni kell vele, annyiban más hogy meg nem pusztul :DDD

"Embert is jól elcseszték a World on Fire ulti sokkal használhatóbb volt "

ez nekem is szívfájdalmam volt, sok nerf is volt azóta, saryn is megváltozott, újradolgozzák saját szájuk íze szerint az egészet

(#7073) Micsurin most meg főleg buggol ez után a gigapecs után, pl deimoson archwinggel a föld alatt repkedtem, aztán meg felette, majd megint alatta ^^

(#7075) khalox nekem is tetszik, mondjuk fura hogy alapból nem ad standinget, csak tokenek után :/

Új hozzászólás Aktív témák