Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
teljesen átalakult a játék, azóta a parkour és a melee is, sőt sztem akkor még damage 2.0 sem volt talán (parkourt anno felvonultatták h mit hogyan merre, most annyi update jött ki h ez már talán elmarad), aki sok évet kihagy annak kegyetlen sok minden újdonság van, azért foglalkoztak rendesen játékkal még ha egyesek azt mondják h nincs kontent, max csak nem az adott játékos "szája ízének" való - ez nem egy sima sigle palyer game, a grindre épül az egész, és buildelgetésre
van rengeteg új alapanyag, ezek mellett warframe, fegyó és companion, sőt railjack is megjelent (látom (#7067) 5150head írta már) még valamikor tavaly év végén, lesz mit pótolni Tenno

(#7065) Micsurin btw ez nem az a játék amit ha leteszel ennyi időre és visszatérsz akkor mindent onnan folytatsz ahol abbahagytál, tényleg rengeteg minden megváltozott, mióta warframe a warframe azóta ez van, lényegében a játék még nincs kész állapotban, tehát felfogható egy beta-ként, ezt ki is írja telepítésnél
meg ha valakinek nincs ideje a játékra én azt javaslom bele se kezdjen inkább, mert olyan mint egy tamagocsi, foglalkozni kell vele, annyiban más hogy meg nem pusztul
"Embert is jól elcseszték a World on Fire ulti sokkal használhatóbb volt "
ez nekem is szívfájdalmam volt, sok nerf is volt azóta, saryn is megváltozott, újradolgozzák saját szájuk íze szerint az egészet
(#7073) Micsurin most meg főleg buggol ez után a gigapecs után, pl deimoson archwinggel a föld alatt repkedtem, aztán meg felette, majd megint alatta ^^
(#7075) khalox nekem is tetszik, mondjuk fura hogy alapból nem ad standinget, csak tokenek után :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Spórolós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest