Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
McDuglas
üzenetére
Oh köszi, ez elkerülte a figyelmem.
(#6980) ViZion
Eddig csak annyit láttunk, hogy egy helyre egy mehet.
Agyonmixelt framek szerintem nem lesznek, mert az borítja balanszt, mondták is, hogy nem minden frame és nem minden Abi lesz csereberélhető.
Ami érdekes lehet, hogy a Helminth-nek 10 Rankje van és saját Abiket is ad, szóval ott is lehetnek majd fincsi dolgok.
Lassan fog eltelni ez a három hét, mert nekem a Focus farmon kívül (meg a vault cuccok kivételével) jelenleg nincs több tennivalóm a játékban
Még a végén ráfanyalodok az eidolonra - Tegnap bementem egy Brilliant shardért mert kellett az Unboundhoz a Zenuriknál. - Tényleg, adhatnátok ötletet Focus farmra solo ESO-n mert a Voltot már nagyon unom
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még a végén ráfanyalodok az eidolonra - Tegnap bementem egy Brilliant shardért mert kellett az Unboundhoz a Zenuriknál. - Tényleg, adhatnátok ötletet Focus farmra solo ESO-n mert a Voltot már nagyon unom