Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
McDuglas
üzenetére
Oh köszi, ez elkerülte a figyelmem.
(#6980) ViZion
Eddig csak annyit láttunk, hogy egy helyre egy mehet.
Agyonmixelt framek szerintem nem lesznek, mert az borítja balanszt, mondták is, hogy nem minden frame és nem minden Abi lesz csereberélhető.
Ami érdekes lehet, hogy a Helminth-nek 10 Rankje van és saját Abiket is ad, szóval ott is lehetnek majd fincsi dolgok.
Lassan fog eltelni ez a három hét, mert nekem a Focus farmon kívül (meg a vault cuccok kivételével) jelenleg nincs több tennivalóm a játékban
Még a végén ráfanyalodok az eidolonra - Tegnap bementem egy Brilliant shardért mert kellett az Unboundhoz a Zenuriknál. - Tényleg, adhatnátok ötletet Focus farmra solo ESO-n mert a Voltot már nagyon unom
Új hozzászólás Aktív témák
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még a végén ráfanyalodok az eidolonra - Tegnap bementem egy Brilliant shardért mert kellett az Unboundhoz a Zenuriknál. - Tényleg, adhatnátok ötletet Focus farmra solo ESO-n mert a Voltot már nagyon unom