- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Eventbe be... majd hirtelen ASZTAQVA... más is meglepődött, majd összeraktuk, h volt már ez tavaly is. Vicces. Mozogni kell, bulletjump, stb. és lőni mindent IS. kb. ennyi.
Thrall kergetés móka szerintem, hol bukkan fel, elkapni, stb. Az elsőhöz hamar meg is van, csak ugye 3 kell, de nekem még kettő fixel mindet sikerült elkapni -utolsót nehezen, az igaz.
Nem kell azt egyszerre. Nekem is esténként volt 1-2 vagy 5 kör, ki tudja, amennyi kedvem volt. Majd összegyűlik. Az új lichemet még nem is bántottam, van most más, ami jobban érdekelt.Pl. az, h létrehoztam Kuva Ash-t.
...mert jelenleg 5 formája van + aura is kapott, mert így lehet CP-t rakni steel charge helyett, ami a matek szerint lvl 100 felett sokkal többet ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest