Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
Ash System: no, biztosan rosszul csinálok valamit, mert amióta játszom ezzel a játékkal, még mutatóban sem láttam belőle.
A Nidus-nál igazat adok a listának, azt inkább megvettem plat-ból, miután már vagy 20 C rotation-re sem adott semmit.
Ugyanígy a Khora sem jön, de már nem is érdekel - abból is ment vagy 8-10 8 körös SO, és egyik részét sem adta még a kettőből (a két "olcsóbb" része megvan, de se sys, se bp, az egyiket azért illett volna így, hogy elvileg 20%-nál is több az esélye papíron leírva). Egyszer biztos beesik majd, amikor húzok frameket.
Ugyanez van az Ivara-val, hibába 20+ hibátlan spy a megfelelő map-eken, nope. Ott is az a két rész, ami nem hajlandó kiesni.Mesa: neki sem álltam még. Az a Node kimaradt.
Chroma az meglenne, csak lusta voltam még a Saryn System-et újból kiszedni az Assassination-ből.
Inkább foglalkozom a Trinity Prime-mal, meg a Soma-val most. Annyira nem vagyok önkínzó, hogy csak azért kiszedjem ezeket, hogy felhúzás után félretegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PS Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
- GYÁRTÓI GARIS/ÚJ Ryzen 7 9700X/32 GB DDR5 6000 MHZ/ASUS B850 TUF/RX 9070 XT 16 GB/ 2 TB M.2 SSD
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest