Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Milyen széket vegyek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Némileg vitatom ezt a listát.
1. Harrow, eeegen, true
2. Nidus? Ne vicceljenek már, kb. 2 este megvolt, DE: lassan haladtam, mert ott előtte körbe kell járni, 5-ből 3-4 alkalommal volt Ayatan is.
3. Khora: részben igaz, de nem a bp-k farmolása, hanem a kavat kód a macera. És ugye PoE kavatok persze nem jók, amikor ott lehet egy kör alatt vagy 10-et scannelni lazán...
4. Mesa: azért macera, mert Alad V koordinátát is farmolni kell. Egy résszel szívatott, de már az is OK... mondjuk a 4. hely reális
5. Grendel: nah, ez egy szopóroller. Survi majdnem megvolt, amikor host lost. def-et próbáltuk, de a srác nemtom milyen neten volt, laggoltam mint a fene, nem vettem fel a cuccokat, esélytelen volt. Kedvem szegte, majd később... AMúgy 2. hely sztem
6. Octavia: lazán 3. hely, egy rész elvileg rot A, de nem dobta, ez is fél éve, heti 4-5 nekifutás biztosan van, de inkább 15...
7. Ivara: pár rész van, nem foglalkoztam vele... passz
8 Trinity: fura, ezzel nem volt gond...
Töbi az OK kb.
Limbo-t és chromát én keféltem el, eladtam mindent. Ha újrajátszom a Limbo questet, akkor dobja újra? Chroma esélytelen, nem mintha hiányozna, nekem nem jött be a Prime -ezt pikk-pakk összeszedtem, nem volt szándékos anno.Amúgy ma is Ash systemeket dobott, ennek az esélye a legalacsonyabb. Ennyire szerencsés vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest