Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz khalox #6621 üzenetére

Némileg vitatom ezt a listát.
    1. Harrow, eeegen, true
    2. Nidus? Ne vicceljenek már, kb. 2 este megvolt, DE: lassan haladtam, mert ott előtte körbe kell járni, 5-ből 3-4 alkalommal volt Ayatan is.
    3. Khora: részben igaz, de nem a bp-k farmolása, hanem a kavat kód a macera. És ugye PoE kavatok persze nem jók, amikor ott lehet egy kör alatt vagy 10-et scannelni lazán...
    4. Mesa: azért macera, mert Alad V koordinátát is farmolni kell. Egy résszel szívatott, de már az is OK... mondjuk a 4. hely reális
    5. Grendel: nah, ez egy szopóroller. Survi majdnem megvolt, amikor host lost. def-et próbáltuk, de a srác nemtom milyen neten volt, laggoltam mint a fene, nem vettem fel a cuccokat, esélytelen volt. Kedvem szegte, majd később... AMúgy 2. hely sztem
    6. Octavia: lazán 3. hely, egy rész elvileg rot A, de nem dobta, ez is fél éve, heti 4-5 nekifutás biztosan van, de inkább 15...
    7. Ivara: pár rész van, nem foglalkoztam vele... passz
    8 Trinity: fura, ezzel nem volt gond...
    Töbi az OK kb.
    Limbo-t és chromát én keféltem el, eladtam mindent. Ha újrajátszom a Limbo questet, akkor dobja újra? Chroma esélytelen, nem mintha hiányozna, nekem nem jött be a Prime -ezt pikk-pakk összeszedtem, nem volt szándékos anno.

Amúgy ma is Ash systemeket dobott, ennek az esélye a legalacsonyabb. Ennyire szerencsés vagyok? :U

Új hozzászólás Aktív témák