Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Némileg vitatom ezt a listát.
1. Harrow, eeegen, true
2. Nidus? Ne vicceljenek már, kb. 2 este megvolt, DE: lassan haladtam, mert ott előtte körbe kell járni, 5-ből 3-4 alkalommal volt Ayatan is.
3. Khora: részben igaz, de nem a bp-k farmolása, hanem a kavat kód a macera. És ugye PoE kavatok persze nem jók, amikor ott lehet egy kör alatt vagy 10-et scannelni lazán...
4. Mesa: azért macera, mert Alad V koordinátát is farmolni kell. Egy résszel szívatott, de már az is OK... mondjuk a 4. hely reális
5. Grendel: nah, ez egy szopóroller. Survi majdnem megvolt, amikor host lost. def-et próbáltuk, de a srác nemtom milyen neten volt, laggoltam mint a fene, nem vettem fel a cuccokat, esélytelen volt. Kedvem szegte, majd később... AMúgy 2. hely sztem
6. Octavia: lazán 3. hely, egy rész elvileg rot A, de nem dobta, ez is fél éve, heti 4-5 nekifutás biztosan van, de inkább 15...
7. Ivara: pár rész van, nem foglalkoztam vele... passz
8 Trinity: fura, ezzel nem volt gond...
Töbi az OK kb.
Limbo-t és chromát én keféltem el, eladtam mindent. Ha újrajátszom a Limbo questet, akkor dobja újra? Chroma esélytelen, nem mintha hiányozna, nekem nem jött be a Prime -ezt pikk-pakk összeszedtem, nem volt szándékos anno.Amúgy ma is Ash systemeket dobott, ennek az esélye a legalacsonyabb. Ennyire szerencsés vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Könyvajánló
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Battlefield 6
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Autós topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- iPhone topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest