- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Némileg vitatom ezt a listát.
1. Harrow, eeegen, true
2. Nidus? Ne vicceljenek már, kb. 2 este megvolt, DE: lassan haladtam, mert ott előtte körbe kell járni, 5-ből 3-4 alkalommal volt Ayatan is.
3. Khora: részben igaz, de nem a bp-k farmolása, hanem a kavat kód a macera. És ugye PoE kavatok persze nem jók, amikor ott lehet egy kör alatt vagy 10-et scannelni lazán...
4. Mesa: azért macera, mert Alad V koordinátát is farmolni kell. Egy résszel szívatott, de már az is OK... mondjuk a 4. hely reális
5. Grendel: nah, ez egy szopóroller. Survi majdnem megvolt, amikor host lost. def-et próbáltuk, de a srác nemtom milyen neten volt, laggoltam mint a fene, nem vettem fel a cuccokat, esélytelen volt. Kedvem szegte, majd később... AMúgy 2. hely sztem
6. Octavia: lazán 3. hely, egy rész elvileg rot A, de nem dobta, ez is fél éve, heti 4-5 nekifutás biztosan van, de inkább 15...
7. Ivara: pár rész van, nem foglalkoztam vele... passz
8 Trinity: fura, ezzel nem volt gond...
Töbi az OK kb.
Limbo-t és chromát én keféltem el, eladtam mindent. Ha újrajátszom a Limbo questet, akkor dobja újra? Chroma esélytelen, nem mintha hiányozna, nekem nem jött be a Prime -ezt pikk-pakk összeszedtem, nem volt szándékos anno.Amúgy ma is Ash systemeket dobott, ennek az esélye a legalacsonyabb. Ennyire szerencsés vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Robotporszívók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ford topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- További aktív témák...
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest