Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Némileg vitatom ezt a listát.
1. Harrow, eeegen, true
2. Nidus? Ne vicceljenek már, kb. 2 este megvolt, DE: lassan haladtam, mert ott előtte körbe kell járni, 5-ből 3-4 alkalommal volt Ayatan is.
3. Khora: részben igaz, de nem a bp-k farmolása, hanem a kavat kód a macera. És ugye PoE kavatok persze nem jók, amikor ott lehet egy kör alatt vagy 10-et scannelni lazán...
4. Mesa: azért macera, mert Alad V koordinátát is farmolni kell. Egy résszel szívatott, de már az is OK... mondjuk a 4. hely reális
5. Grendel: nah, ez egy szopóroller. Survi majdnem megvolt, amikor host lost. def-et próbáltuk, de a srác nemtom milyen neten volt, laggoltam mint a fene, nem vettem fel a cuccokat, esélytelen volt. Kedvem szegte, majd később... AMúgy 2. hely sztem
6. Octavia: lazán 3. hely, egy rész elvileg rot A, de nem dobta, ez is fél éve, heti 4-5 nekifutás biztosan van, de inkább 15...
7. Ivara: pár rész van, nem foglalkoztam vele... passz
8 Trinity: fura, ezzel nem volt gond...
Töbi az OK kb.
Limbo-t és chromát én keféltem el, eladtam mindent. Ha újrajátszom a Limbo questet, akkor dobja újra? Chroma esélytelen, nem mintha hiányozna, nekem nem jött be a Prime -ezt pikk-pakk összeszedtem, nem volt szándékos anno.Amúgy ma is Ash systemeket dobott, ennek az esélye a legalacsonyabb. Ennyire szerencsés vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest