Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #6465 üzenetére

Ezért maxoltam az olcsóbbat, ami így ér valamit. Energize alacsony%-al nekem nem sokat jelentett, nem éreztem a különbséget, h van vagy nincs felrakva.
    Primed flow van, meg large squad energi refill, ha nagy a baj.

Arcane érdekelne, de a beszerzése macerás vagy drága. Eidolonhoz még pici vagyok én...
    Amp is ilyesmi, majd valamikor ráveszem magam és meglesem, h miről is van szó (olvastam róla, de nem kezdtem még küldiket, annyira nem érdekel egyelőre).

Madurai elég jól áll, erre figyeltem, kapott lencsét minden fontosabb fegyó, az egyszerűbbekből. Phoenix passzívok maxosak, többit csak elkezdtem, nem használom ezeket.

Naramont is elkezdtem unlockolni, de mivel egy lehet aktív, ezt sem látom fontosnak. Persze, tudom én, h a pro játékosok ott töltik az energiát, meg akármi hókuszpókusz... Spear-nál is érdeklődtek, h sentienetket mivel tervezem megölni. Mondom a primaryval vagy karddal... és megölte. Nem void izélgetek :D

Az én "ütemtervem" máshogy működik, indexet felfedezve arra kezdtem keresni megfelelő cuccokat. Az már összeállt, de melee-t még lehet variálok. Elsőnek ugye a plains volt, oda is sikerült elég jó kombót összeszedni. Akarius nélkül oda ki sem megyek...

Utána itt az arbi, nagyon tetszik. Nah, erre is elkezdtem keresni, maxolni dolgokat. Francos Kama meg a rivenje több estémet és egy ifa platónyi endót elvitt, de nem lett jó... Dakra Prime (3 formával) és most a destreza prime is alakulgat... csak sok forma meg orokin cell kell.

...és meg is jöttünk: mutagen mass, cell farm... Nekros prime elővesz, beletoltam 2 formát, agyalok a harmadikon... és keresni kell fegyót, ami magas slash, kevés más... és azt maxolni. Rájöttem, h lőfegyverben az impact/plasma ami tetszik, alig van nekem, ami slash sebzést ad. Derelict kavatra kitűnő volt a heliocor, de az is impact, lootra nem jó.
    Most a kardok után az orthos prime amit próbálgatok, csak ugye kellene bele 1 krumpli+kb. 3 forma, h azt mondjam kb. mindent tud.

Rájöttem, h maga a játék nekem inkább a fegyverek kipróbálása, legózás a modokkal, ilyesmi. Több időt töltök arsenalban, mint a pályákon. :DDD

Fókuszon ne aggódj, tutira lesz lencse, amit a kedvenc warframedba vagy fegyódba pattintva gyorsabban gyűlnek a pontok. Upgradelgetsz, unlockolgatsz, annyi. Hagyjál játszanivalót későbbre is! :K

5150head: jah, arbiban volt mondjuk ilyen meglepi, h meg se karcoltak és csatt. Azóta kerülöm a zöld felhőket. :) meg néha felnézek a HP-ra is.

Új hozzászólás Aktív témák