Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gaming notebook topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Hát ha van 800 energy nem olyan rossz az az Energize. Mondjuk ahhoz kell Primed Flow ami nincs nekem sajnos. Így gyér az energy pedig nagyon jó lenne. Igaz, hogy drágák a maxos Arcane-ek, 320+ Grace pl. de ez is az Event-nek köszönhető. Nem tudom mennyik voltak előtte.
Azt mondtad maxolni szereted a dolgokat, akkor hogy hogy az Arcane-ek nem mozgatnak meg? Focus sulik? Amp-ok?
Arcane-ek meg pl. a Focus szerintem alapból egy másik szintre emelik a játékot, sajnos elég messze vagyok onnan elnézve az árakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- World of Warships
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- Motoros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- iPhone 12 128GB
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 32GB DDR4 3200
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest