Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz ViZion #6463 üzenetére

Azért ezt a kijelentést "mindegy milyen a frame, ha nem tudnak hozzád érni..." vitatnám. Az ír ilyet aki kis szintű mobokat csapkod. Egy toxic vagy egy rad úgy meg tud borítani, hogy csak nézel, nyilván nem ott ahol 30-as mobok rohangálnak :)
    Źşë' Fura amúgyy én is észrevettem, hogy sok retard előbújt az event alatt, vagy a korona miatt lett sok új vagy újrakezdő játékos, nem tudom. Ma pl sortieról ki kellett lépnem, mert az egyik ember mobildefen felvette a kulcsot aztán kamillázot. Hiába írtam neki chaten, le se bagóztak, vártam kicsit hátha beteszi a konzolba, aztán leaveltem... Következő körben mondom akkor viszem én a kulcsot aztán nem lesz para... gondoltam naívan, mert az okos limbo rárakta a bubiját a védendő konzolra így nem tudtam betenni a kulcsot :U chaten írtam neki meg egy másik srác is kapcsolt aztán ő is, uh levette. Volt olyan az eventben, hogy nem a squadchatbe írtam, hanem mivel nem válaszolt jóideje már személyes üzenetet írtam neki, hogy mégis mi a francot csinál? Utána Flotillán láttam a klánjából, hogy magyar volt :U

Új hozzászólás Aktív témák