Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz s4hu|SyD^ #6460 üzenetére

jófejek a csajszik én is bírom őket olyan jókat tudnak derülni streamek alatt :DDD meg amúgy is :DDD (kam ablakban van mögötte egy Prime1es Witcher 3 szobor wááá :D vajon kié lehet :p)

//de a community btw kegyetlen suttyó emberek vannak a játékban, már múltkor is összefutottam egy (de előtte volt több is, max nem ilyen súlyos eset) eszméletlen gyógyegérrel, elkezdett menőzni hogy neki van railjackben 300órája, meg van vagy 50 void hole-ja (mert ment a diskurzus h nekem akkoriban pont az kellett, tehát farmoltam és jóideje hozzáteszem)... mondom hát azt rohadtul kétlem, az egyik legritkább mod, és amúgy 100platért megy marketen.. jólvan, gondoltam magamban legyél boldog velük h*lyegyerek... meg most is egy agyhalott... scarlet spear space squad.. megkért valakit a host h vezesse el a hajóját, mert hogy neki nem megy... beugrottam, de szokásom lootolni mindent, meg összeszedni az avionicsokat a sentient hajó bejáratánál... most először sikerült egy void hole-t felszedni, erre beírom h mekkora makker fogás, mire semmi válasz (köszi vagy valami "jujjdejó, királyság" szerű szöveg)... beírtam h most először találtam event alatt, erre beírja h mit halandzsázol össze vissza bizonyos avionicsokról?! csak néztem, ezután megkérdeztem h mennyire vágja a RJ-et, mondta kb semennyire... vége lett a küldinek, kimentünk scarlet spear relayre, erre beírja hogy van neki 5 darab belőle, mondom az fura mert ha nem ért a RJ-hez akkor valszeg játékideje sincs benne sok... meg magyaráz hogy a sentientek ellen nem jó így meg úgy... utóbbi időben mondom összefutottam jópár "alacsony kerítés átlépővel" :U néha csak fogom a fejem :(

Új hozzászólás Aktív témák