Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
jófejek a csajszik én is bírom őket olyan jókat tudnak derülni streamek alatt
meg amúgy is
(kam ablakban van mögötte egy Prime1es Witcher 3 szobor wááá
vajon kié lehet :p)//de a community btw kegyetlen suttyó emberek vannak a játékban, már múltkor is összefutottam egy (de előtte volt több is, max nem ilyen súlyos eset) eszméletlen gyógyegérrel, elkezdett menőzni hogy neki van railjackben 300órája, meg van vagy 50 void hole-ja (mert ment a diskurzus h nekem akkoriban pont az kellett, tehát farmoltam és jóideje hozzáteszem)... mondom hát azt rohadtul kétlem, az egyik legritkább mod, és amúgy 100platért megy marketen.. jólvan, gondoltam magamban legyél boldog velük h*lyegyerek... meg most is egy agyhalott... scarlet spear space squad.. megkért valakit a host h vezesse el a hajóját, mert hogy neki nem megy... beugrottam, de szokásom lootolni mindent, meg összeszedni az avionicsokat a sentient hajó bejáratánál... most először sikerült egy void hole-t felszedni, erre beírom h mekkora makker fogás, mire semmi válasz (köszi vagy valami "jujjdejó, királyság" szerű szöveg)... beírtam h most először találtam event alatt, erre beírja h mit halandzsázol össze vissza bizonyos avionicsokról?! csak néztem, ezután megkérdeztem h mennyire vágja a RJ-et, mondta kb semennyire... vége lett a küldinek, kimentünk scarlet spear relayre, erre beírja hogy van neki 5 darab belőle, mondom az fura mert ha nem ért a RJ-hez akkor valszeg játékideje sincs benne sok... meg magyaráz hogy a sentientek ellen nem jó így meg úgy... utóbbi időben mondom összefutottam jópár "alacsony kerítés átlépővel"
néha csak fogom a fejem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vajon kié lehet :p)
néha csak fogom a fejem