- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, megjött a Baró embör.
Végre vannak értelmes cuccai. Primed modokban nem találtam nekem valót, infestedre, stb. extra sebzés, nem igazán használom ezeket.
Viszont van neki Supra vandal, erre rég vágytam már, sokan játszottak vele, tényleg fain. Egyelőre még csak meggymagot lő, de majd felhúzom...
Van egy sniper is, megvettem, sniperem még nincs, csak nyilak.
Nyomi stalkertől már van egy vagon íj, War-t nem dob, csak a töröttem van.
Serro továbbra is király, tudom, h csak status, de akkor is... Arbira nem ezt viszem, kis küldiken meg nagy poén. Jah, arbi... tegnap mondom ezt a 30 min survivalt megoldom... 20 percnél a többiek kiléptek, 10 percig solo. Ash+láthatatlanság+fulmin+Heliocor. Eeegen. Ez crit, nem is kevés. Wisp is volt a csapatban, az első 20 percben annyit gyorsított, h nem is kellett fulmin, a primed range miatt a pajzs drónokat is lekoccolta.
Figyeltem most, mert többnyire a toxin öl meg, gyakran változtattam a helyem, akár félbehagyva a kaszabolást is. Így frankón ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robotporszívók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest