Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, megjött a Baró embör.
Végre vannak értelmes cuccai. Primed modokban nem találtam nekem valót, infestedre, stb. extra sebzés, nem igazán használom ezeket.
Viszont van neki Supra vandal, erre rég vágytam már, sokan játszottak vele, tényleg fain. Egyelőre még csak meggymagot lő, de majd felhúzom...
Van egy sniper is, megvettem, sniperem még nincs, csak nyilak.
Nyomi stalkertől már van egy vagon íj, War-t nem dob, csak a töröttem van.
Serro továbbra is király, tudom, h csak status, de akkor is... Arbira nem ezt viszem, kis küldiken meg nagy poén. Jah, arbi... tegnap mondom ezt a 30 min survivalt megoldom... 20 percnél a többiek kiléptek, 10 percig solo. Ash+láthatatlanság+fulmin+Heliocor. Eeegen. Ez crit, nem is kevés. Wisp is volt a csapatban, az első 20 percben annyit gyorsított, h nem is kellett fulmin, a primed range miatt a pajzs drónokat is lekoccolta.
Figyeltem most, mert többnyire a toxin öl meg, gyakran változtattam a helyem, akár félbehagyva a kaszabolást is. Így frankón ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest