Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz s4hu|SyD^ #6357 üzenetére

Nidus pályát én élvezem, az nem gond, ha ott kell időzni...
    Földön Cryotik bányászni, na az igen... rengeteg idő, unalmas is. Senki nem akart jönni, kezdők meg nem jók igazán, mert nem védik meg, 2 kör és kilépnek. Így egyedül mentem, sokat nem tudtam scannelni, de azért pár lötyire való összejött.

Elkezdtem farmolni a modokat... majd vmi gyanús lett, meglestem wikin. Hát jah, a kívánt modokat már mind kiszedtem, sok értelme ennek ezután nincs.

Ha vkinek nincs meg minden, akkor mehetünk, sok lötyim van, 2 db/típust lehet vinni, ha 2-3-an megyünk az már 4-6 próbálkozás.

Jelenleg a fegyókra koncentrálok, Kama nagy csalódás volt rivenestől. Nyitottam még egy rivent, nem tetszik az sem. Van egy rivenem, odaadnám vkinek, mert ez nekem nem megy:
    30 sec alatt 1 hal, 1 érc, 1 kill, és ne lássanak... Nah, majdnem össze is jött, erre nem volt a közelben semmi enemy. Utána meg észrevettek. Párszor próbáltam csak (6-8 alkalom), de feladom.

Mesa marha jó... lenne. Sajnos ezt a csúszkálását nem bírtam megszokni. Mirage is kap még esélyt, jó lenne a 4. képessége, csak iszonyat lassú. Most szereztem modot, amivel gyorsabban lehet használni a képességeket, hátha... De szerintem én már megragadtam Ash-nál. Loki is érdekes, csak rejtőzéskor minden sárga lesz, az fura. Időben meg nem is tud annyit, mint Ash... Mondjuk lehet ezt át kell még néznem, nem sokat foglalkoztam vele eddig.

Új hozzászólás Aktív témák