Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
gandalf
üzenetére
a bp nekem nem lett meg dojoba, pont akkor ugrottam ghost klánról shadowra, hiába nem volt senki sem a klánban, jól megszívattam magam vele (persze nem gondoltam volna), mert többet kellett farmolnia egy olyan (nagyobb) klánnak a blueprintért, uh visszaminősítettem ghostra (csak ez kurva sok idő volt hála a warframe logikának), csak mire visszaminősült az eventnek vége lett... személyes blueprint meglett, dojoba viszont nem - kitgunnál gondolom vagy rosszul választottad az alapokat és/vagy rosszul buildelted be, én youtubról vettem a buildet, ill. onnan építettem meg (catchmoon), közben lett hozzá rivenem is uh critre még ütősebb lett->7 formával, tényleg sok a valamire való ytber, pl Tactical Potato,Leyzar, Grind Hard Squad
küldihez armor modok ill, energia töltő hasznos lehet, ezeket nem használsz? egy olyan framere aminek alap hangon magas az armor szintje
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest