Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drachoHUN

    senior tag

    válasz vaakuum #4784 üzenetére

    Remélem el is olvasod: :U :B

    Egyszerre egy iskola lehet csak aktív. Most már semmit nem kell csinálni a küldetésekben, hogy aktivizálja magát. Minden iskolában van két way-bound skill. Ezek Unbound-olhatóak. Az Unbound drága: 1.000.000 FOcus pont+1 Brilliant Eidolon Shard. De onnantól kezdve, használhatóak minden iskolánál.

    Példa: Ha unboundolsz egy skillt a Naramon iskolában, akkor azt használhatod a Zenurik iskolában.
    Zenurik az aktív iskolám, de már két jó erős hónapja Focus Farmolok, hogy az összes többi iskola Way-Bound skilljeit megszerezzem. Már csak egy iskola két skillje van hátra.

    A Pool: ugyebár minden skill több szintig fejleszthető, és természetesen annál több pool kell neki. Van olyan skill, aminek kimaxolva kapásból nem elég a 12.

    Tanács: Válaszd ki melyik az a skill amit mindenképpen kell, és csak arra gyúrj rá, hogy max szintig elvidd. Egyszerre csak egy iskolával foglalkozz. Ha kell sok energia akkor Zenurik a legjobb a választás.
    Van egy napi limit, amit a Mastery Rank határoz meg. Max ennyi focus pontot lehet összeszedni egy nap. Mastery 24-en ez: 250.000.

    A küldetésekben spawnolnak majd Convergence Orbok. Amikor azokat felkapod, kb. 40 másodpercig kell sokat ölni, mert akkor lehet sok focus pontot szerezni.

    Nem mind1, melyik frame-be, fegyverbe teszel lencsét. Olyat válassz, amivel sokat ölsz.

    Vannak jól bevált módszerek Focus farmra, érdemes youtube-on keresni, ha aktívan akarod csinálni.

    Affinity Boosterrel gyorsítható a folyamat, DE CSAK AKKOR ÉRDEMES, ha aktívan, napi szinten farmolod a focust. Itt most természetesen nem egy 3 napos boosterről van szó.

    Ha csak passzívan gyűjtögeted a Focust, akkor elég lassan fog jönni. Így, hogy aktívan dolgozom rajta, így is rengeteg pont kell még. Zenurik sincs kimaxolva, csak a fontos skillek, más iskolákból a két unboundolható skill lesz meg mondjuk 1 hét múlva(ha minden jól megy). De még a pool miatt, kell egy 4-5 nap mire mindnek lesz helyem is.
    És mindezt csak azért, hogy az operátort kicsit boostolgassam. Hülye vagyok, de már lassan a végére érek, úgyhogy már nem hagyom abba. :D

    [ Szerkesztve ]

    Forza JUVE!!!

Új hozzászólás Aktív témák