- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Dreadstar
üzenetére
Ez vicces volt tegnap:

Volt egy kis időm. Néztem a recruit chatet. Láttam, hogy valaki hírdet ods-t. Kérdeztem tőle, hogy Orokin Derelict Survival? Invelt is a srác, majd kérdezem tőlük, hogy milyen kulcsot vigyek? Írják, hogy hát ide nem kell kulcs. Uhh mondom ez ciki, na akkor inkább csöndben maradok. Összekaptam a prime cuccaimat aztán mentem. De azt se tudtam mi lesz, csak, hogy survival. Bent voltunk 40 percig, ott kezdtünk el hullani, fagyasztottam nekik, bubiztam aztán ők öltek. Volt egy Trinity, eszméletlen az a frame, volt 1600+ armorom. Igazából ahogy néztem modokat nem kaptam túl jókat, viszont pár relic-et összeszedtem.
Legközelebb jobban odafigyelek és H Vault felhívást fogok keresni. De tapasztalatszerzésnek ez jó volt. És 40 percig se nyomtam még a survival-t soha, nekem eddig ez a rekord.
Tegnap kifarmoltam még Trinity-t, készül is, de lassan elfogy a platom slotokra. Jöhetne valami napi reward, 50-75%-os. A héten meg kiszedem a dojo-ból Wukong-ot is.
Jelenleg az Uranus-on szenvedek, az már kicsit kemény egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Le Mans Ultimate
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest