Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Dreadstar
üzenetére
Ez vicces volt tegnap:

Volt egy kis időm. Néztem a recruit chatet. Láttam, hogy valaki hírdet ods-t. Kérdeztem tőle, hogy Orokin Derelict Survival? Invelt is a srác, majd kérdezem tőlük, hogy milyen kulcsot vigyek? Írják, hogy hát ide nem kell kulcs. Uhh mondom ez ciki, na akkor inkább csöndben maradok. Összekaptam a prime cuccaimat aztán mentem. De azt se tudtam mi lesz, csak, hogy survival. Bent voltunk 40 percig, ott kezdtünk el hullani, fagyasztottam nekik, bubiztam aztán ők öltek. Volt egy Trinity, eszméletlen az a frame, volt 1600+ armorom. Igazából ahogy néztem modokat nem kaptam túl jókat, viszont pár relic-et összeszedtem.
Legközelebb jobban odafigyelek és H Vault felhívást fogok keresni. De tapasztalatszerzésnek ez jó volt. És 40 percig se nyomtam még a survival-t soha, nekem eddig ez a rekord.
Tegnap kifarmoltam még Trinity-t, készül is, de lassan elfogy a platom slotokra. Jöhetne valami napi reward, 50-75%-os. A héten meg kiszedem a dojo-ból Wukong-ot is.
Jelenleg az Uranus-on szenvedek, az már kicsit kemény egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest