Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini PC
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
MichaelSD
üzenetére
össze lehetett szedni a reaktánsokat? én azt vettem észre hogy world on fire-val meghal a legtöbb ellenfél mielőtt átváltozna corrupteddé (mondjuk lvl függő is persze) és dobhatna reaktánst - így buktam sok körben a relic felhasadást
srác aki tolta neki 95ből 91et szedett le, és csak pislogtak mint hal a szatyorba hogy miért nem dobtak reaktánst 
egyébként sztem annyira sovány ez a megvalósítás a prime cuccok farmolására, túlontúl egyszerű - még egyszerűbb mint az előző volt, mondjuk az is igencsak unalmas volt és ki*aszottul repetitív
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
srác aki tolta neki 95ből 91et szedett le, és csak pislogtak mint hal a szatyorba hogy miért nem dobtak reaktánst