Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
durma77
csendes tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
Gratula michael! Ez az új defense is egész jónak tűnik de miért ilyen színes?
A végén kiesik a szemem... Ha a jutalom marad ugyanaz mint eddig csak mindet megkapjuk nagyon jó lesz nekünk... Most kijöttem egy odd-ből 50-ig vittük... Ha ez bejött volna már (ha nem nerfelik úgymond a jutalmat) akkor nekem most lenne 30 t2 exterminate kulcsom 19 forma blueprintem, 1 ember prime helmetem... De sajnos szerintem le fogják venni a dolgot mert különben túl jó lenne.. Túlságosan megérné... Ha jól látom a képen a csavo két kor óta kapott modot... No erre mondjuk nagyon nem vágyom...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A végén kiesik a szemem... Ha a jutalom marad ugyanaz mint eddig csak mindet megkapjuk nagyon jó lesz nekünk... Most kijöttem egy odd-ből 50-ig vittük... Ha ez bejött volna már (ha nem nerfelik úgymond a jutalmat) akkor nekem most lenne 30 t2 exterminate kulcsom 19 forma blueprintem, 1 ember prime helmetem... De sajnos szerintem le fogják venni a dolgot mert különben túl jó lenne.. Túlságosan megérné... Ha jól látom a képen a csavo két kor óta kapott modot... No erre mondjuk nagyon nem vágyom...