Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Remélem nem gond, de a yettel topic után, ide is beteszem, hátha, több szem, többet lát
nézzétek el nekem.Eddig volt egy Samsung Z Fold 5-ös készülékem, benne egy előfizetéses fizikai yettel kártya, és egy feltöltős cseh vodafone kártya.
És ezzel a felállással nagyon szépen működött a data switching and bcakup calling funkció, amiben az alapértelmezett kártyáról úgymond egy belső VoWiFi-t képez, a második kártyára, ahogyan az itt is látható
ilyenkor pl ha a második kártyáról kezdek egy hívást, nem megy el az első kártyáról az adatkapcsolat, jobb minőségű lesz a hivás, mert a cseh vodafonnak nincsen magyarországon volte roaming funkciója, egyszóval megéri használni.
Azóta lecseréltem egy Z Fold 6-ra, amiben már van dual esim lehetőség, gondoltam, hát ez sokkal jobb lesz, lecseréltem a fizikai yetteles kártyát, esimre de sajnos ezzel a felállással már nem megy a funkció, pedig látszólag minden ugyan úgy van beállítva.
Azóta a teszt kedvéért beszereztem egy telekomos és yetteles feltöltős fizikai kártyát.
A telekomos kártyával működik a funkció, viszont a yettelessel nem megy, szóval lehet mégis a yettellel van gond?
Próbálok még egy telekomos esimet is szerezni, hogy teljes legyen a teszt, mert már nem értem mi a gond.Remélem érthető a hiba és a leírás is

Ha van bármi ötletetek, mit lenne érdemes még megnézni, annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- Béta iOS-t használók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nézzétek el nekem.
tomp