- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4p78
friss újonc
Sziasztok!
Oneplus 6T telefonomra feltöltöttem a Pixel 4 MBN csomagből az EU/DT/VoLTE/pixel_Commercial/mcfg_sw.mbn fájlt amivel a Telekom/Yettel VoLTE életre kelt és Yettelen még a VoWIFI is működik. Szeretném ha Telekommal is működne a VoWIFI.
Tudom, hogy a Telekom nem támogatja az OP6T-vel a VoWIFI-t hivatalosan, de szerintetek nem lehetne megoldani úgy, hogy a hivatalosan támogatott OP7T .mbn fájlját töltöm fel erre? Olvastam, hogy OP7T-sek ugyanezt a Pixel 4 .mbn fájlt szokták feltölteni ha gondjuk van a szolgáltatójukkal, szóval valószínűleg kompatibilisek a fájlok oda-vissza ezért gondoltam erre.
Vagy a Telekom IMEI tartományok alapján engedélyezi a VoWIFI-t az egyes típusokra, szóval nem is a telefon firmware-en múlik a dolog, ezért teljesen mindegy hogy mit csinálok?
Van esetleg valaki akinek OP7-je van és valamiért Pixel 4 .mbn -nel használja Telekomon? Ha igen, akkor működik vele a VoWIFI? Mert ha igen, akkor gondolom IMEI whitelist lesz.
A PDC egyébként nálam nem működik, QPST meg az EFSExplorer látja a telót de a PDC semmit nem listáz. A legutolsó OOS frissítés után váltottam LOS-ra, szóval a firmware-ek abból vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest