Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• d4p78

friss újonc

Sziasztok!

Oneplus 6T telefonomra feltöltöttem a Pixel 4 MBN csomagből az EU/DT/VoLTE/pixel_Commercial/mcfg_sw.mbn fájlt amivel a Telekom/Yettel VoLTE életre kelt és Yettelen még a VoWIFI is működik. Szeretném ha Telekommal is működne a VoWIFI.

Tudom, hogy a Telekom nem támogatja az OP6T-vel a VoWIFI-t hivatalosan, de szerintetek nem lehetne megoldani úgy, hogy a hivatalosan támogatott OP7T .mbn fájlját töltöm fel erre? Olvastam, hogy OP7T-sek ugyanezt a Pixel 4 .mbn fájlt szokták feltölteni ha gondjuk van a szolgáltatójukkal, szóval valószínűleg kompatibilisek a fájlok oda-vissza ezért gondoltam erre.

Vagy a Telekom IMEI tartományok alapján engedélyezi a VoWIFI-t az egyes típusokra, szóval nem is a telefon firmware-en múlik a dolog, ezért teljesen mindegy hogy mit csinálok?

Van esetleg valaki akinek OP7-je van és valamiért Pixel 4 .mbn -nel használja Telekomon? Ha igen, akkor működik vele a VoWIFI? Mert ha igen, akkor gondolom IMEI whitelist lesz.

A PDC egyébként nálam nem működik, QPST meg az EFSExplorer látja a telót de a PDC semmit nem listáz. A legutolsó OOS frissítés után váltottam LOS-ra, szóval a firmware-ek abból vannak.

Új hozzászólás Aktív témák