Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zelikocc

őstag

válasz dchard #6088 üzenetére

"Már úgy érted, a magyar Digi kártyád a magyar Voda hálózatán "roamingol"?"
    Igen. VoLTE Roaming-al.

Kipróbáltam közben két Telekomos kártyával az iPhone és Samsung között EVS van, szóval tényleg nincs gyártók közötti összeférhetetlenség.
    Viszont Digi - Telekom között is 23.850k vagy 24.400k volt korábban, most viszont (Telekomos oldalon) DL: 12.650k UL: 23.850k (AMR-WB) Amit furcsállok, hogy miért ilyen "féloldalas"?
    Olyan, mintha a Telekom oldaláról meglenne továbbra is a jobb minőség, de a Digi oldaláról valamiért lecsökkent... erre tippelve említettem, hogy esetleg a roaming miatt?

Amire még kíváncsi lennék, hogy Digi - Digi között hogy alakul most a belföldi roaminggal, de sajnos az S9 nem tudja a VoLTE Roamingot, így azt nem tudom tesztelni.
    De ezek már csak így elmélkedés szintjén, mert lehet hogy más szolgáltató külföldi VoLTE Roamingja során is előjöhet?
    ---------------------------------------------
    Btw, a fő kérdés továbbra is: Találtam itt a fórumon korábbi infókat, hogy talán a Telekom és Yettel között megy az EVS (vagy legalább 23.850k), a Voda viszont csak hálón belül biztosítja, hálón kívül max 12.650k. Ezt az információt szeretném igazából megerősíteni, vagy cáfolni.

Új hozzászólás Aktív témák