Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Közben lehetséges, hogy mégiscsak virtuális gépen kell majd futtatni ez a CAD programot.
Ugyanis állítólag a program egy másik, kiegészítőket is tartalmazó (aminek a nagy részét viszont nem is kell felrakni) változata nem működik Win7 alatt. Csak akkor nekem meg hogy ment a másik változat, azt nem igazán értem.
Verzióban ugyanis nincs különbség a kettő közt.
De van egy olyan sejtésem is, hogy x64-en nem ment, ugyan nem mondta, hogy az lett volna, és elvileg azért ért a géphez, aki ezt mondta - de erre tudok még gondolni, mint ok.
Biztonság kedvéért elöször megint vmware alóli Win7 alatt próbáljuk ki, de ha nem megy , akkor meg egy XP megy fel alá.Az USB kezelésről tudnál pár dolgot írni ?
Azon a laptopon talán az lenne a legjobb, ha az egyik USB-t (leginkább pendrivenak) lefoglalná a wmware, ha fut a virtuális XP.
Elvileg azt láttam, hogy le lehet választani a fizikai gépről az USB-s eszközöket, és utána tudja kezelni csak a wmware. De ez pontosan hogyan is megy ?És hálózati kapcsolatnál mit jelentenek a különböző módok; a NAT az ajánlott ?
Most megnézni épp nem tudom, vagy ezen a "cél" laptopon majd pár nap múlva, vagy pedig nekem kell eljutnom idáig a gépem újratelepítésben (a régi XP-re már nem rakom fel a vmware-t) - ami szintén lesz még vagy két nap kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Pixel 7 pro 128/8
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest