Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Home/Nest
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ha a diskeknek nincs baja, akkor szerintem döglődik a raid controller, lehet véletlen egybeesés, hogy a pendrive (vagy az usb controller/hub) is. Persze ennek elég kicsi az esélye, így inkább alaplap vagy egyéb probléma a géppel. Jól gondolom, hogy Microserver Gen8? Tudom, hogy még mindig kedvelik sokan, aminek jó oka van, de nagyon öreg vasak már ezek, eljárt felettük az idő, csoda hogy még mennek. Esetleg próbáld meg meghajtani a gépet, raid tömböt más OS-el (pl. live linux usb-ről).
Ha engedik a lehetőségek, én a helyedben kicserélném valami másra, és Proxmoxra váltanék sw raid-el. A mai CPU-k mellett már nincs sok értelme a raid hba-knak, több gond van velük, mint amennyi előnyük van, már az enterprise világban is elavult megoldásnak számítanak. Otthonra esxi hw raid-el meg pláne önszívatás kategória már.
A pendrive-ot én simán dd-vel menteném le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest