Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ez mi? [Map or Mount a Virtual Disk to a Drive on the Host System]
Workstation Pro 17-en nekem nincs "File > Map Virtual Disks", explorerben vmdk fájlon jobb gombos menüben nincs "Map Virtual Disk"
[Map or Mount a Virtual Disk to a Drive on the Host System] ez meg a Player-re vonatkozó leírás. "Player > Manage > Virtual Machine Settings. On the Hardware tab, select Hard Disk, click Utilities, and select Map" Nekem abba sincs Utilities a leírt helyen.
Ok [link] "Map Virtual Disk was removed in version 17. And did not work after 16.1.2." még jó, hogy az első linkemen pedig a hivatalos oldal a 17esre vonatkoztatja a leírást, csak a playeres linknél ír 16ot, de ott sem említi, hogy később már kivették.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest