Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni VMware Workstation installálásához.
Viszonylag friss - pár hetes - Vista 32 bites oprendszerre telepítettem fel a 6.5.1-126130-as verziót. Először gond nélkül települ. El is kezdtem használni. Egy XP-s virtuális gépen frissíttettem azt a rendszer, amikor a program egyszerűen csak eltűnt. Miután újraindítottam a gépet, a VMware Workstation-t már nem tudtam elindítani. Megnéztem a Services dolgoknál. hogy működik-e a VMware szolgáltatás. Manual-ra volt kapcsolva - gondoltam elindítom. Ekkor Vista kék halál. Ezt követően uninstalláltam. Majd újra szerettem volna telepíteni. De hiába kattintok a telepítő file-ra, az nem hajlandó elkezdeni az installálást. Néha még kér egy megerősítést, hogy valóban megadom-e a jogot az install megkezdéséhez. De ez után semmi sem történik.
Tapasztaltatok már hasonlót? Mivel próbálkozzak szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest