- VR topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Analóg fényképezés
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen egeret válasszak?
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszönöm a választ!
Azért csak most írok, mert elgondolkodtam azon, hogy ha csak ennyi a megoldás ESXi-n, hogy "odaadjam" a lemezeket egy virtuális gépnek, akkor tök feleslegesen alkalmas hardveresen a VT-d-re a rendszerem, mert pont ezt nem tudom kihasználni vele.Van ez a szervernek szánt gépem Asus H87I-Plus alaplap + i5 4460T, van egy asztali Gigabyte B85M-ITX Phoenix lappal + Pentium G3450, meg egy N3150-es Braswell HTPC-nek.
Az jutott eszembe, hogy a szerver és az asztali gép prociját kicserélném és a szerver sima fájlszerver lenne, a virtualizációt meg az asztalin csinálnám Hyper-V-vel és a 4 magos Core i5-tel, a tárhelyet meg a szerver adná.
Vagy marad a jelenlegi felállás és keresek más hypervisort, csak így már bizonytalan vagyok, hogy más platformon mi a helyzet ezzel. Eléggé az az érzésem, hogy zsákutca ez az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest