Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
nekem ugyanezzel a vmware-rel 10.1-es mandrake alatt volt gondom, h mindig amikor bekapcsoltam a gépet minden indításnál ez mondta, lefuttattam a vmware-config-ot aztán ment minden szépen ,csak idegesítő volt h mindne indításnál meg kellett csinálni.... a 10.0-val megy rendesen....
CSAK, az lenne a gondom hogy:
szóval: 4.5.2-es vmware-t használok, és szaggat rajta a win98, (egyébként a ME és 2000 is), legalább is lassan jönnek elő a menuk, intéző stb... és ha teljesképernyőre veszem akkor +bolondul. nem látom az egeret, meg magától megy az egér össze vissza, meg kib*szottul belassul. Újratalapítettem rá a win98-at (mivel azt hittem h ugy jó lesz, mert eddig osztálytárasam lelepített oprendszerét használtam,de szaggatott meg lassu volt) de nem értem el vele semmit, ugyanugy szagatott meg lassu volt. Volt oszt. társamnak a 98, Me, 2000, mellett XP is és kipróáltam h hogy megy, csodák csodájára ''tökéletesen'' (már amennyire a winfos tökéletes) ment, nem szaggatott(mondjuk indításkor meg leálláskor kicsit furcsa a a hangja de mind1) teljesképernyőben is ment. felraktam a Caesar III-at és jáccottam
,
ez hogy van ? miért csak az xp megy rendesen a vmware alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Cyberpunk 2077
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Jövedelem
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,