-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló
Rendszergazdi vagyok és megtaláltam ezt a fórumot. Egy kis cégnél üzemeltetek egy VMware struktúrát, 3 ESXI + Vcenter. Gondolkodtam, hogy az innen onnan összeszedett tudásomat jó lenne rendszerezni és valami papírt szerezni róla. Sajnos nálunk nincs szakmai továbbképzés, / A tudás kell nem a papír
/ így azon gondolkodtam megpróbálok egyedül a VCP-re felkészülni és levizsgázni. A vizsga elvileg nem kerül az egyszeri embernek csillagászati összegbe, de tananyag nélkül biztos elhasalok...Ebben tud nekem valami anyagot esetleg kérdéssort adni ?
Általában ezekre vigyázni szoktak de CCNA-ból is elég sok minden van fent a neten hátha ebből is van valahol valami.Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/ így azon gondolkodtam megpróbálok egyedül a VCP-re felkészülni és levizsgázni. A vizsga elvileg nem kerül az egyszeri embernek csillagászati összegbe, de tananyag nélkül biztos elhasalok...