Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen széket vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló
Rendszergazdi vagyok és megtaláltam ezt a fórumot. Egy kis cégnél üzemeltetek egy VMware struktúrát, 3 ESXI + Vcenter. Gondolkodtam, hogy az innen onnan összeszedett tudásomat jó lenne rendszerezni és valami papírt szerezni róla. Sajnos nálunk nincs szakmai továbbképzés, / A tudás kell nem a papír
/ így azon gondolkodtam megpróbálok egyedül a VCP-re felkészülni és levizsgázni. A vizsga elvileg nem kerül az egyszeri embernek csillagászati összegbe, de tananyag nélkül biztos elhasalok...Ebben tud nekem valami anyagot esetleg kérdéssort adni ?
Általában ezekre vigyázni szoktak de CCNA-ból is elég sok minden van fent a neten hátha ebből is van valahol valami.Előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- LEGO klub
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Éjszakai műszak
- Facebook és Messenger
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

/ így azon gondolkodtam megpróbálok egyedül a VCP-re felkészülni és levizsgázni. A vizsga elvileg nem kerül az egyszeri embernek csillagászati összegbe, de tananyag nélkül biztos elhasalok...