Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii
    nagyúr

Ha Nem történik változás a konfigolásnál a belefordított cuccok között (nem kapcsolsz be vagy ki valamit), akkor nem lehet probléma. ----> Szóval ha valamit ''<M>'' -be raksz vagy kiveszel, akkor szerintem csak a modulokat kell újrafordítani: ugye : ''make modules'', majd ''make modules_install'' (De előtte érdemes lehet a /lib/modules/''kernelxxx'' -et kimenteni(lemásolni); ha meg van benne külső program által generált modul(pl. alsa driver, lirc, ...), és ezek eltűnnének ''make modules_install'' -kor, akkor ezeket visszamásolod és ''depmod'' parancs kiadása megteszi jótékony hatását:)) )

elegge megganyoltam mar ezt a rencert .... volt hogy beraktam valamit modulba, asszem a halocard-ot , ... vagy valami-t , es csinalhattam ujra a NVIDIA-t, meg az ALSA-t ... mert eltunktek ....

szal egy kicsit bizalmatlan lettem, .... de ez az en hibam, mert az elejen nagyon meggyilkoltam ....
    kernel-header LE-FEL, source LEFEL LEFEL ... es meg sok minden ... :) de ez az en nem-hozzaertesem ....
    ----------------------------------------------------
    na igen, ez volt, hogy kulso progi altal berakott modul, NVIDIA, ALSA, eltunktek ..... akkor majd megcsinalom ... de honnan masolom vissza? :)

Új hozzászólás Aktív témák