Hirdetés
Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #36198 üzenetére
a hőmérsékleti értékek jónak tűnnek, ennek fényében 8e jó ár egy egybevízhűtésért...
a legtöbb pumpa el sem indul 5V-on, olyan 10-ig szokták leszabályozni őket...
a pumpánál és a ventinél is azt a legnagyobb fordulatszámot kell választani ami még nem zavaró zajügyileg... -
-
gabipaci
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #36196 üzenetére
Aha, és a zajról mit gondolsz?
Mihez lehetne ezt hasonlítani?
Mert a ventik kiválására akkor jó lenne. Akkor csak a táp ventije maradna. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
gabipaci #36193 üzenetére
Ez radiátor helyett van. A lényege, hogy ellenben a radiátorral, képes szobahőmérséklet alá hűteni a folyadékot.
Viszont azzal számolj, hogy a gép leadott hőjéhez (ami nem lehet több 395W-nál) hozzácsap még 200W-ot (amit a konnektorból vesz föl) és azzal fűti a szobád.
-
TaaT
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #36192 üzenetére
ebből csak én nem bírtam kivenni a lényeget vagy más sem?
-
Hello! Asetek LCLC megért 8-at egy gigabyte 12 centis ventivel meg egy sajnos csak 775-ös lefogatóval? 39 Idle-ből 28 lett, 59 loadból meg 39. Ez a CPU hőmérséklet, a magok egyenként pár fokkal hidegebbek. Van a fejegységből egy venti csati, meg egy molex. Utóbbi lesz a pumpa tápja, előbbi meg mutat egy bizonyos 1326 RPM-et az alaplapnak, bár hogy ennek mi értelme nem tudom. Nekem így 12 volton kicsit hangos a pumpa, de 5 volton meleg volt, ha egyáltalán elég volt hogy forogjon. Hogyan kéne összeoptimalizálni a megfelelő venti fordulatot a megfelelő pumpafeszültséghez?
-
válasz
TESCO-Zsömle #36190 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Tud valaki egy jó kis izgalmas írást,leírást linkelni arról,hogy milyen is ez a bizonyos vízhűtés?
Olvasgatni szeretnék a témában,esetleg később vízzel hűteni...de ehhez előbb tapasztalni szeretnék. -
-
AssAssynn
őstag
válasz
szijartg #36183 üzenetére
Szia!
Nálam úgy van megoldva, hogy először is vettem egy molex-3pin átalakítót. Aztán azt itthon megtoldottam vagy 2m kábellel, s a végére vettem először egy, egy darab 3pines csatlakozóból kettő 3pinesbe átívelő kábelt (szóval Y kábel), aztán ennek a két végére még kettő ilyen, egyből kettőt "csinálót"(Y-t). Szóval így lett a végén négy csatlakozóhely amibe a négy ventilátorom csatlakozik, s így, emiatt a gépemből csak egy kábel jön ki, s kint vannak elosztva. Így gazdaságosabb is volt, meg szebb is. Persze így nem jön vissza a ventilátoroknak a sárga(jel) kábelük, de az engem pont nem érdekel. Ugyanakkor azt is meglehetne oldani!
-
szijartg
őstag
kinti radin a ventikre hogy viszitek ki a naftát? milyen kábellel?
-
Nippon
őstag
Laing D5 gyári műanyag tetőt és hozzávaló talpat keresek. Nincs valakinek fölösleges?
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
Ghandi #36165 üzenetére
Igen az asetek csinált, de nem PCI os, hanem USB s. egy belső USB re kellett rákötni amivel lehetett szabályozni a pumpát is, illetve ha vmi gáz van leállítja a gépet mint pl egy szünetmentes.
Okos kis cucc, de egy DDC normálisan üzemeltetve szerintem erősen kétséges hogy leáll.
Ha az ember nem feszeli agyon mint valaki fentebb (15 vagy 16V okat adott neki).
És normálisan rakja össze, nem is tud annyira melegedni hogy leégjen.
Nálam pl egy szivacs ágyban van ,de még nem tapasztalatam melegedest.Régebbi DDC + om van aszem 360l /h szállít csak és 18W os.
-
helkis
veterán
válasz
sylard8 #36175 üzenetére
szerintem ott van a gáz, hogy ha valaki tele van lével vesz egy új karit/blokkot, amikor elavul vagy jön jobb, vagy kell neki a zsé, akkor eladja, akár jóval ár alatt, mivel annyiért egyből viszik.. utána meg már a többiek arra hivatkoznak, hogy van annyiért is, ez mivel általában a kereslet kisebb mint a kínálat vizescuccokból, így mindig ár alatt lesz minden.. ez akkor előny, amikor valami régi slágerkarit kell bevizezni, és akkor hátrány mikor egy új csúcsot, akkor sajna rá kell szánni a zsét, mivel nem kapni apróból..
megkockáztatom, hogy most egy gtx580-ra 20-22k-ért simán el lehetne adni egy fc-s blokkot.. -
sylard8
tag
válasz
DigitXT #36174 üzenetére
a reális az lenne sztem, kb 20-26ért megveszed a blokkot és minimum 12.000 kellene tovább mennie, így is minimum 40% bukta ami már jónak mondható a kövi tulajnak hiszen csak pár hónapos,aki meg ilyen blokkot vesz az biztos odafigyel,hogy rendesen üzemeltesse, megfelelő adalék...csak hát ugye az eladó ki van szolgáltatva
-
DigitXT
félisten
válasz
sylard8 #36172 üzenetére
Nem feltétlenül: ebben a hirdetésben pl. elég sok részlet megvolt, nem is
arról szólt, hogy "mi merre hány méter".De idővel fényképezgettem.
#36173: újonnan ezek a blokkok simán 20K fölött vannak, bizony. És
használtan sem mondanám, hogy nagyon esnie "kellene" az áruknak,
egyszerűen az adott kártyák mennek ki a divatból, és pont ez a dolog
rákfenéje, hogy ezek típusspecifikusak. (Míg mondjuk CPU-blokkokat
több foglalaton keresztül is lehet használni, ha van hozzá jó lefogató.)aki 2 -3 way sli-t épít!! az mit mondjon?
Attól függ: ha ő vette újonnan a blokkokat, akkor a falba verheti a fejét
eladáskor, de ez benne van a pakliban.Ellenben ha épp akkor építi,
amikor olcsón jut hozzá a blokkhoz (meg a kártyához), akkor jól jár... -
sylard8
tag
válasz
DigitXT #36169 üzenetére
az UP-ot nem is értem,naponta max 2x lehet. ha van valami eladó ritkaság akkor meg teleszemetelik a topikot,de nagyrészt amugy a részletek hiányossága miatt van ez, mint pl. képek vagy alapvető információk. amit legutóbb olvastam, kb igy szolt: házi brutális vizhűtés eladó vagy cserélhető. érted,ebben most mi az info ,ráklikk és semmi,semmit sem irt bele a topikba..na most akkor találd ki hogy milye van
-
AirBooms
addikt
válasz
rankesz #36164 üzenetére
Ha egyáltalán találsz rá vevőt, annyiért, amennyit adnak érte. Én már két VGA fullcover blokkot árulok hosszú hónapok óta, s nem igen volt jelentkező.
Én másokkal ellentétben - nem vitaképpen, csak véleményként - azon vagyok, hogy te talán könnyebben el tudod adni a blokkot, mint mondjuk én, mert az X2 egy nagyon melegedős fajta a GTX285, de különösen a GTX460-hoz képest. Szerintem - talán - ilyen VGA-t többen vizeznek.
-
sylard8
tag
válasz
TESCO-Zsömle #36160 üzenetére
persze ezt vágom, 10t-s pót elé sem trabantot állítanak
-
Joshi
titán
válasz
rankesz #36164 üzenetére
Szerintem hirdesd meg annyiért amennyiért jónak látod, ha nincs rá érdeklődő akkor szépen napról-napra csökkentsd az árat. Én mindig így járok el.
Árat nem mondok azért nem mert az apróban úgy is látod hogy kb mennyiért lehet eladni a fullcover blokkokat.ui.: egyébként hiába kétmagos GPU-ra való a blokk, ez még inkább szűkebb vásárlóréteget jelent.
-
Ghandi
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #36163 üzenetére
Hmm ebben van valami,mert ugye ha lekapcsol a szivattyú akkor meg a gép éghet le
igaz az sem mert abban is van hövédelem,legalábbis a procinál,a GPUnál és a chipsettnél úgy tudom nincs.Vagy igen?
Összetettebb a kérdés mint gondoltam,de én akkor is tartom magam ahoz hogy a szivattyú panelon egy termisztor máshogy működne talán,mert ugye a panel egy esetleges szivattyú túlmelegedésnél sokkal melegebb lenne mint a víz hőfoka.Csak akkor kellene még egy vezérlö elektronika is a szivattyúhoz ami lekapocsolná a gépet ha a szivattyú leál.
Ha jól emlékszem valamelyik gyártó csinált ilyet,mintha PCI-os kártya slottba való vezérlöegysége lett volna a hűtésnek ami ha kelett le is kapcsolta a teljes gépet.Talán az asetek csinálta? -
rankesz
veterán
Sziasztok!
Szerintetek egy ilyen 4870x2 blokkot mennyiért lehet eladni?
-
Ghandi
aktív tag
Szerintem a szivattyú melegedését legjobban úgy lehetne mérni ha csak egy kis tartályt kötne rá az ember lehetö legrövidebb csövekkel és egy höszenzor a tartályba.A kimenö vagy bejövő csö elzárása nagyon gyilkos dolog,és nem a reális hötermelést mutatná
-
Ghandi
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #36160 üzenetére
Szerintem sylard8 úgy értette hogy biztos azért tudod ezt mert már égett le a PCdben szivattyú,nem a fizikáját nem érti az egészet.
Egyébként nem értem hogy miért nem tesznek gyárilag ezekbe a szivattyúkba hővédelmet.Egy max párszáz forintos termisztor nem dobna akkorát az árán. -
-
sylard8
tag
válasz
TESCO-Zsömle #36158 üzenetére
nem arra értettem,hanem arra,hogy már párat tönkretehettél,ha ennyire tudod
-
sylard8
tag
válasz
TESCO-Zsömle #36156 üzenetére
a rutin mi?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
sylard8 #36155 üzenetére
Pont azért, mert a keringetett víz hűti a szivattyút.
sz: Ha tényleg szeretnéd tudni, mennyire melegszik, zárd el a víz útját a kimenő csonk után, aztán indítsd be. Meglátod meddig tart majd neki felmelegedni teljes terhelésen, hűtés nélkül. Csak ne felejts el odafigyelni, mert nagyon hamar le lehet így égetni egy szivattyút...
sz2: Szintén a hűtés miatt van megszabva, hogy 60°C-nál nem keringethet melegebb vizet.
-
NaNorbert
aktív tag
-
Ghandi
aktív tag
válasz
NaNorbert #36138 üzenetére
Huuu jó kérdés! Én álltalában a laptopot használom netezésre,ahogy most is,ha most kapcsolom be a gépet akkor az még elég hideg lesz,de ha jól emlékszem 40fok alatt szokott lenni.
Na de ez sokmindentől függ! Nincs két egyforma gép,ráadásul ahogy látom a gépünk eltérö és nem tudom mekkora radid van.
Képem most perpill nincsen róla,majd csinálhatok késöbb ha akarod -
NaNorbert
aktív tag
akkor ha minden igaz neked a cpu -ba G1/4 kell, a vga-d ba pedig a TT után vett (pff nem tom mekkora) való.
-
Ghandi
aktív tag
válasz
NaNorbert #36132 üzenetére
A szorítóanyás légtachnikai csatik ugyan azok mint amit a vízhez is használnak,szerintem innen vették még a legelején a gyártók.Igaz a pneus csatikban elég sok az olyan aminek az alján nincsen gumigyürü hanem sima,kicsit hoszabb a menet és picit kupos.Na azt teflonszallag nélkül nem szabad vízhez használni.
Nekem is átalakított G92-es EK blokk van a GTS250-emen! Igaz igy a VRM nincsen vizzel hűtve,de majd csinálok rá saját magam blokkot ha szükséges lesz.Most nem érzem ugy hogy nagyon melegedne,a gyári levegös hűtés is elég neki.Én nem huzok semmit,a némitás miatt használok csak vízhűtést -
NaNorbert
aktív tag
válasz
Ghandi #36129 üzenetére
Igen minden lecseréltem.
Új cső, 8/10 -re, csatikat már előtte. Bár ezek is lég technikás csatik, de teljesen egyeznek a menetek, és pont passzol a cső höz is, bár lebiztosítottam minden csatinál egy kis gyors kötegelővel.
Új proci blokk, vga blokk az maradt a régi, utángyártott hom-made full coverem, uj tartály, és még a szivattyú is maradt, DDC-1T
Ezen kívül van 2 darab duál radi.Így a rendszer ezekből épűl fel.
Alphacool Nexxxos Extreme II
Innovatek dual radiátor
Laing DDC-1T + DDC BOX
T56 v3. Extrem 2010 AM3 - kék
T56 Reservoir 300 alu kék
Innovatek G92 Full-cover VGA blokk átalakítva GTS250-reSzerk: Képeket majd pár nap múlva rakok fel, de sajna délután melo, este elég rossz képet tudok csinálni, reggel pedig újra melo...
-
Joshi
titán
válasz
NaNorbert #36128 üzenetére
Örülök hogy már sínen vagy. A hőtágulásra visszatérve még mindig
, gondolj bele hogy egy 30-40 C°-os víz mennyit tágulhat? Mert ha ennél melegebb a víz akkor ott már más problémák vannak.
(#36130) 3RROR: olyan amilyet az adatlapja ír, ha colos akkor az ha metrikus akkor pedig metrikus.
-
Ghandi
aktív tag
válasz
NaNorbert #36124 üzenetére
A levegöhöz használt csövek nagyon merevek.Nem lehet hogy nagyon feszitette a csatit maga a csö? Én azokat a csöveket azonnal lecserélném hajlékony PVC csövekre,ha más nem akkor sima mezei OBI-s,Baumaxos stbre de biztos tud itt valaki pontos márkát mondani neked hogy melyik csö a jó.
Javitás : Hupsz akkor ezekszerint már megtörtént
-
NaNorbert
aktív tag
100% -osan igazad van.
Most már HF csatikat használok.. Mindenhol teflon szigeteléssel, még a tartályon is ahol van gumi gyűrű.
Amúgy vissza térve a az illető-re ajánlom mindenkinek Rendesen, segítőkész, elmondja a véleményét, és a legfontosabb olcsó. De a házilag gyártott dolgokat meg kell elsőnek vizsgálni.
Ezen kívűl, a kérdésekre mindig van válasz.. ezt én is megtanultam itt.
Most lekopogom... (kopp, kopp, kopp) idd mormog a gépem mellettem, azt nem mondom hogy húú de nagyon csendben, hiányzik még egy szabályzó és halk ventik.
De 2. napja egy víz cseppet sem láttam sehol. Számomra ez már fura. Azok után hogy a VGA-m már 2x elázott. Hála megúsztam eddig egy 320as vinyó meghalásával, csak sajna az eszmei értéke volt a több.
-
Joshi
titán
válasz
NaNorbert #36124 üzenetére
Figyelj én nem ma kezdtem a vízhűtéssel foglalkozni én is megjártam a hadak útját, de az elengedhetetlen hogy mielőtt elkezdesz valamit utána érdeklődj a dolgoknak. Házilag készített plexi cuccokat messze el kell kerülni pont azért amiket leírtál. Gyors csatival kezdtem én is de éreztem hogy nem az igazi, szerencsére én nem úsztam el de tudtam hogy nem egy életbiztosítás. A vízhűtés nem olcsó mulatság és nem árt ha van tapasztalata az embernek, ha nincs akkor kérdezni...kérdezni és megint csak kérdezni.
A hőtágulásról meg csak annyit hogy ekkora rendszereknél ez elenyésző, nem a hőtágulástól esett szét a tartályod ez tuti biztos. Egyszerűen csak szarul lett elkészítve a tartály, vagy olyan ragasztót használt a delikvens amit oldott a hűtőfolyadékod valamilyen formában.
(#36126) Ghandi: jajj ezer sorry
, már megint kőműves mértékben gondolkodtam(cm). Na igen te mm-t írtál így már mindjárt más a leányzó fekvése.
Ettől függetlenül nem értem hogy miért kérdezte 3RROR, ugyanis a menetemelkedés is más mint a metrikus meneteknél. -
Ghandi
aktív tag
K.Mamut home made......semmivel sem rosszabb a K.Mamut által gyártott cuccok mint az ezen a fórumon oly nagyra tartott Tody féle blokkok,söt!
A multhéten vettem bagóért egy Tody féle chipset blokkot.Amikor megláttam majdnem elsírtam magam.Azt a kidolgozást apám.Ráadásul az eladónak ugy szerelte be valaki a gépébe a full vízhűtést és azt mondta neki hogy Alphacool blokk.Had ne nevezzem meg az illetőt,régi motoros itt....... -
NaNorbert
aktív tag
Helosztok, Nem nem töltöttem fulra.. de sajna nem vízhűtéshez való csöveket használtam hanem levegőhöz, ami azt jelenti hogy 8/12 -es volt a cső méret, vagyis teljesen lezárt tartály, ahova a levegő már nem tud tovább préselődni, olyankor a csöveken is elvezetne pici tágulást. És mivel gondolom hogy a vastag csövet nem tudta megtágítani, így a plexi ragasztó volt a legegyszerűbb a tágulás elindítására.
Na hagyjuk, nem akarok erről többet beszélni, a fiatal embert ezen az egy hibáján kívül ajánlom még sok olyan embernek, akinek nincs annyi pénze hogy egy gyári szettet meg tudjon venni.
Joshi Vissza térve, nem voltak sosem teljesen feltöltve a tartályok vízzel.
TaaT
TESCO-Zsömle sz: Másrészt, ha valakitől veszek valamit, és az rossz, utána nem megyek vissza még egy ugyanolyanért..
Ez úgy indult hogy hozzá jutottam a kezdő készlethez, csak sajna meleg volt a rendszerem (kevés volt a radi), eztán vettem egy radit, bekötöttem a rendszerbe, de az egyik csövet elméreteztem a tartálynál. Na mivel láthattátok a képen ez ilyen push in csati, bele nyomod karima le és akkor jön ki a cső. Be is volt építve a rendszer, és elég kevés hej volt, nem tudtam teljesen benyomni a karimát és elég nehézkesen tudtam kivenni a csövet. Össze szereltem és lám enged a tartály csatija mellet a víz.. megrepedt a tartály. Rá fogtam hogy én voltam.... ekkor kértem meg hogy csináljon egy másikat.
A képen nem biztos hogy látszik de az ragasztott és csavarozott tartály. A kövi tartály csak ragasztva volt, (nem sziloval), valami okosabb anyaggal.
Biosban riasztás bekötve Laing DDC-1T vissza jelez ha leáll.
Este vagyis hajnali 3 kor sípolt is a gép... leált a szivattyú. oda léptem a géphez és plotty bele álltam a vízbe... Vagyis az uj tartály szó szerint szétesett. Erről ennyit.. Ezért kértem tőle még egy tartályt...
Most T56 -tól egy full alcsi tartályt rendeltem...gyurczy Erre térjünk vissza kérlek, püben tájékoztass hogy mit is tudnál mondani konkrétan.
-
Joshi
titán
Miért? Netán drága? Vagy nincs az amit szeretnél?
Az árakra nincs megoldásom, de ha esetleg valami olyasmi kellene ami nincs az általad említett webshopokban az sem probléma , mert mind két üzletben meghozzák azt amit szeretnél. Hogy honnan? Az Aquatuning-ból.
Érdeklődj a webshop üzemeltetőknél. -
3RROR
aktív tag
A subcooling-on és a pcvízhűtésen túl van még más oldal ami ezzel a témával foglalkozik MO-n?
-
gyurczy
őstag
válasz
NaNorbert #36109 üzenetére
Van egy kifingott P5B deluxe lapom, valami hőcsöves cucc van rajta, ha jól emlékszem, ha érdekel ránézek jövőhéten.
A VRM-eknek mindenképp kéne megfelelő hűtés, ha már ennyit szarakodtál a vízhűtéssel, akkor ne elégedj meg a majdnem jóval.
A Tody féle FET hűtőt odaadom posta + 2 gombóc fagyiért, ha érdekes, 8-as derékszögű csatim is van hozzá.
-
TESCO-Zsömle
titán
Csvarozott plexi, szóval, ha nagyon akar széteshet a hőtágulástól, csak nem a vízétől, hanem a plexiétől.
Én, ha házi tartályról van szó, csakis a ragasztásban bízom...
sz: Másrészt, ha valakitől veszek valamit, és az rossz, utána nem megyek vissza még egy ugyanolyanért...
-
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
gyurczy #36108 üzenetére
Akkor utána járok hogy tud-e nekem csinálni valami egyedi de nem a vízre kötött bordát.
Nem akarom vízre kötni.. sajna akkor ujra kellene csöveznem azt a részt.
És most a sok szerelés után nincs kedvem...Sajna annyira ideges voltam mostanában a víz hűtés miatt, hogy nem volt kedvem ide be írni hogy mi is történt velem.
Vetem azt a vízes rendszert amit régen már be is mutattam "nektek", sajna a tartályban hajszál repedések lettek, és elkezdett engedni.
Ezután vettem ugyan attól a személytől egy saját méretre gyártottat, ami egyszer csak idézőjelbe rakom "szét esett" szerintem a hőtágulástól.
Ekkor már 2. szorra áztattam el a gépem, és egy seagate 320 as vinyom ment tönkre tele családi fotókkal és filmekkel.Most megvettem ezt a rendszert és eddig megvagyok vele elégedve...
-
gyurczy
őstag
válasz
NaNorbert #36107 üzenetére
A bordára!
Ugyan úgy működik a dolog, mint az alaplapi hűtőbordáknál. Ha a CPU-t vízzel hűtöd, akkor kisebb lesz a légmozgás a házban, ergo melegebb lesz az alaplapon minden, amit hűteni kéne.
Pasztázásra visszatérve: nálam a pasztázás csak részben volt oké, kevés is volt, illetve nem hordtam fel eleget, ezért nem kenődött szét mindenhová (kb 70%-os volt a kontakt), és mindjárt 70°C lett a gpu hőfokom. Újrapaszta dupla mennyiségű pasztával, és mindjárt 45°C lett a max.
Szerk: a kondikat biztos nem kell hűteni, a lapos szürke akármikre meg nem tudom, hogy kéne-e, volt vizesblokkom, ami gap-paddal hűtött ilyesmiket, volt ami nem.
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
gyurczy #36106 üzenetére
Megcsináltam a képet... melyikre gondolsz?
Piros megjelölésre vagy kékre, vagy a bordára?
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
gyurczy #36102 üzenetére
Sajnos mivel a GTS 250 -re nem adtak ki fullcover blokkot ezért magam ötlöttem ki hogy veszek hozzá másikat. amit egy picit át kellet alakítani, így sajna a vrm borda sem maradt rakta...
Na akkor ez lessz a hiba... De viszont ehhez nincs semmi felogatás megadva... Lehet csak ragasztani lehetne rá bordácskát?
-
gyurczy
őstag
válasz
NaNorbert #36101 üzenetére
Azok szerintem a VRM-ek, illene azokat is vízzel hűteni. Anno a 4870-es blokkon volt kis kiegészítő nyúlvány volt a blokkon, külön rácsavarozós alu darab. Tody gyártott kifejezetten ezekre a VRM-ekre való külön kis bordát (kb mint alaplapi FET hűtők). Van ilyenem, mondj lyuktávolságot, ránézek, hogy stimmelne-e.
Opció lehet az alaplapi FET hűtők közül is valmelyik, apróban szokik lenni 4-5K körül.
-
NaNorbert
aktív tag
válasz
gyurczy #36100 üzenetére
Frissen van pasztázva.....
Már megpróbáltam azt is.
Ezzel kapcsolatban, mikor leszedtem a full covert akkor az össze memóriára kent és gpu -ra kent paszta teljesen meglátszodott a blokkon.Ezért nem értem mi lehet a baj.
A VGA végén az a borda mi lehet? Fekete vékony.
És amit linkeltem hsz-em, abban van 1" (2) kép azon látszik hogy vannak VRM -ek.. azokon nincs hűtés. nem az lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest