Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Ghandi

aktív tag

válasz NaNorbert #36124 üzenetére

A levegöhöz használt csövek nagyon merevek.Nem lehet hogy nagyon feszitette a csatit maga a csö? Én azokat a csöveket azonnal lecserélném hajlékony PVC csövekre,ha más nem akkor sima mezei OBI-s,Baumaxos stbre de biztos tud itt valaki pontos márkát mondani neked hogy melyik csö a jó.

Javitás : Hupsz akkor ezekszerint már megtörtént :)

• Joshi

titán

válasz NaNorbert #36124 üzenetére

Figyelj én nem ma kezdtem a vízhűtéssel foglalkozni én is megjártam a hadak útját, de az elengedhetetlen hogy mielőtt elkezdesz valamit utána érdeklődj a dolgoknak. Házilag készített plexi cuccokat messze el kell kerülni pont azért amiket leírtál. Gyors csatival kezdtem én is de éreztem hogy nem az igazi, szerencsére én nem úsztam el de tudtam hogy nem egy életbiztosítás. A vízhűtés nem olcsó mulatság és nem árt ha van tapasztalata az embernek, ha nincs akkor kérdezni...kérdezni és megint csak kérdezni.

A hőtágulásról meg csak annyit hogy ekkora rendszereknél ez elenyésző, nem a hőtágulástól esett szét a tartályod ez tuti biztos. Egyszerűen csak szarul lett elkészítve a tartály, vagy olyan ragasztót használt a delikvens amit oldott a hűtőfolyadékod valamilyen formában.

(#36126) Ghandi: jajj ezer sorry :B :DDD , már megint kőműves mértékben gondolkodtam(cm). Na igen te mm-t írtál így már mindjárt más a leányzó fekvése.
    Ettől függetlenül nem értem hogy miért kérdezte 3RROR, ugyanis a menetemelkedés is más mint a metrikus meneteknél.

Aktív témák