Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Muréna, Soak: Köszi a választ! Akkor az baj, ha olyan hangja van mint egy elemes távirányítós autónak?
Vagy olyan mint egy trafóház zúgása kicsit magasabb hangon!
-
skacok!
mennyire van hangja egy pupának általában?
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Thermaltake BigWater 745-ös vízhűtést. Van ilyenje valakinek? Ez mennyire jó/hatékony?
Üdv! -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Thermaltake BigWater 745-ös vízhűtést. Van ilyenje valakinek? Ez mennyire jó/hatékony?
Üdv! -
WildDaemon
aktív tag
Mondjatok valamit hol tudok szerezni 1/4"-os belső menettel rendelkező.... bármit amit 18-as csőhöz tudok forrasztani?
Baumax, obi , praktiker kilőve.....
-
Psych0
őstag
válasz
redraven85 #8086 üzenetére
hát igen... az első belülről megtaperolós élmények már csak ilyenek
-
redraven85
tag
válasz
Nyugdíjas #8085 üzenetére
Nemtom...majd megkérdem fatert ,hogy hány decibelllel osztotta az észt amikor üzemelt ,mert én nemvoltam ott
.De egy légcsavar van belül ebbe a henger alakú vázba és az tolja a vizet..
Valóban irdatlan erős lehet...elég volt kicsit belülről megtaperolni és elsápadtam helyből
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
redraven85 #8084 üzenetére
Bizonyára meglehetne,de ugyan mi a rákra használnád?
Ráadásul, gondolom igen halk lehet -
redraven85
tag
Srácok...kicsit feltúrtam a szekrényemet és találtam egy ici pici vízpumpát ami csupán 8 kiló
Picit poros szegénykém ,de gondoltam megmutatom.
Összesen 10 percet ha üzemelt ...azóta elvolt rakva. Érdekesség képpen a cucc 15-20 méter magasra lövi fel a vizet
Fater tesztelte
Irdatlan a vízszálítása , 24 voltos.Fater aztmondja,hogy a buszokban használnak ilyeneket.Az 50 fokos vizet is kibírja.
Aki látott már ilyet szóljon hozzá ,mert nemtudom a hivatalos adatot ,hogy hány liter/órával dolgozik. Vajon egy potméterrel meglehetne szelidíteni ezt a vadállatot?
-
Sanjuro_
csendes tag
válasz
^Sunrise^ #8057 üzenetére
Hali!
ha nem is hatékonyan, de én úgy oldottam meg a rögzítését, hogy kiöntőgumival körbefolyattam. A pumpa alatt hagytam vagy 2 ujjnyi gumit, aminek a közepén egy rézlapot vittem át és a rézlap két kilógó végét rögzíteni tudom csavarral bárhova. Igaz ez csak akkor megoldás, ha vízszintesen szeretnéd elhelyezni. ha nem, akkor még mindig ott a befőttesgumi...
kép még nics, és pillanatnyilag csak egy kisérleti darabról tudnék hétfőn csinálni egyet...
-
ImI87
őstag
Hello "vizes" srácok!
Tudnátok segíteni abban, hogy honnan lehetne beszerezni Actic-Cooling MX-2 pasztát?
Régebben olvastam itt, hogy ez lett a tesztgyőztes, meg használták is páran, de most nem láttam boltot ahol forgalmaznák.
Lehet akár külföld is vagy akármi más csak jöjjön ide M.O.-ra.
Köszi
ImI
-
szacsee
nagyúr
New altopik, a radisoknak, itt a háziradi buzerálás folyt köv...
WildDaemon, majd ide gyere.. -
Nyugdíjas
nagyúr
Azért nem kell kétségbeesni
85CFM az azért teszi a dolgát. Ki lehetne számolni,csak nemtom van-e részletes táblázat a BlackIce-ról. Én egyébként arra tippelek, hogy nem vészesen,de ki kellene próbálni. Max, ha kicsi,akkor vesz Soak egy ilyet. Úgyis szereti állitólag a nagy dolgokat
-
^Sunrise^
tag
válasz
szacsee #8061 üzenetére
Nem haragszom, nekem egyszeruen a pumpa ragadt meg, meg itt a kornyekemen masoknak is, nezzetek el nekem. :
Raprobaltam a lapra a blokkokat, sajnos vegyes lett az eredmeny. A chipsetblokk tokeletes, passzol ahogy kell, a HK SW-6-os Mosfet blokk kb 1-1.5mm-rel kisebb, ezen a felfogato lyuk szelessegen sztem siman tudok annyit tagitani csiszolassal, hogy jo legyen, a 2. Mosfet blokkot total beneztem, elk*rtam, de nagyon. 4cm-es a blokk, es 6cm-es a lyuktavolsag.
-
Soak
veterán
Hümm
Ha bekötnék egy vga blokkot a rendszerembe az vajon mennyire dobná meg a proci hőmérsékletét? HD2900-ren lenne természetesen
Egy Black ICE GTX 360-as radi van a rendszerben ...
-
szacsee
nagyúr
Sajna úgy vagyok valamivel, hogy ha én veszem a fáradtságot és kiírom, hogy szivattyú, a pumpa helyett, mivel azt könnyebb lepötyögni, akkor nekem szemet szúr, hogy helytelenül van írva.
No meg szakipari melós vagyok és mindennek megvan a neve...
Sunrise: Sry ez nem neked ment, csak egy szösszenet.. -
G.I.JOE
senior tag
Hali!
Srácok az új wolf 4 magos procikra jó lesz szerintetek a HeatKiller 2.5 blokkom? Arra gondolok, hogy valamit olvastam, hogy a mostani quadok is domborúak egy picit vagy mi a blokkom meg tök sima. Vagy össze-vissza beszélek?
Na most olvastam, hogy WildDaemon is ilyen blokkal hűti a quadját, úgyhogy valszeg jó lesz ez a 4 magos wolf-hoz is. Remélem...
-
^Sunrise^
tag
A pumpa rogzitesen gondolkodom erosen, hogy lehetne megoldani szepen es hatekonyan.
Akinek D5 van, az nem tudna vmi kepet linkelni, hogy oldotta meg?
-
P00By
nagyúr
Nekem meg nincsen semmim, na erre varjatok gombbot
-
szacsee
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8053 üzenetére
Nekem is van 2 szakmám és a harmadikban dolgozom, mert ezt fizetik meg...
Fősuli tervbe volt kiscsíkó koromban, de a családi büdzsé sajna nem engedte meg...most meg mán vén fejjel... -
yakuza.tora
addikt
válasz
Nyugdíjas #8050 üzenetére
Sz@r ám az, amikor az ember maximalista!
Ha már egyszer csináltatok, akkor legyen olyan, amilyet szeretnék. Az EK blokkja nekem nem tetszik. Biztos, hogy jó, de akkor sem. És ez nem sznobság! Egyszerűen olyan hülye alakja van, meg az a fekete sz@r...[P
]
szacsee: Eredetileg pillagót akartam, de úgy néz ki, hogy bárd lesz.
(halkan megsúgom, hogy a jogi kar elvégzése előtt hentes voltam. Mert nekem van ám tisztességes szakmám is!
)
[/P]
-
gyurczy
őstag
válasz
gyurczy #8045 üzenetére
És így néz ki felszerelve. Bocsi a minőségért, telefonnal készült...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8048 üzenetére
Télleg nem vagy egyszerű csóka. Eddig is ez volt a tippem,de mosmár biztos
Mi a ráknak vazzeh? -
szacsee
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #8044 üzenetére
Na embör erre valami ötlet?
Elvileg hidegebb lenne a proci nem, mivel elötte visszahül a víz...nem?A másik dolog, hogy szerinted lenne a hűtőteljesítményre valamilyen hatással, ha a HDD blokkom hátsó összekötőjét kicsit moddolnám? (10-es belső átmérőre..
)
Jah és valahol olvasgattam, de megoszlanak az infók, hogy van-e értelme a High flow csatinak és csövezésnek erős szivattyúnál, mert...itt jön a csavar: kisebb átmérővel dolgozva jobbak a hőfokok...
A másik tudod holnap 2-a és szóltál, hogy szóljak rád...(biznisz ügyben) -
^Sunrise^
tag
válasz
yakuza.tora #8043 üzenetére
Ooo.. ize, csak mi csaladiban lakunk es a ket szam kozott par szaz m a difi.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8043 üzenetére
shteer-nek van ilyenje.
GTS-GT ugaynaz a nyák,csak vannak plusz hűtendő alaktrészek,de azthiszem shteer eredtileg is GTS kompatibilisre csinálta a blokkját. Szóval vele boxolj méretek ügyébengyurczy: Neked milyen blokk is van az NB-n? Kellene lőnöm valami blokkokat a lapra
-
yakuza.tora
addikt
Igen, Tomikával szeretnék egy klassz kis blokkot faragtatni az Inno3D-re. Ehhez kellenének a pontos adatok/méretek. (talpvastagság, meg egyebek)
Sunrise: Nálunk a házban a postaláda tetejére naponta 4-5 levelet raknak ki a lakók, mert rossz ládába dobja a postás. Csak a címzett nevét kellene elolvasni. Először a borítékon, utána pedig a postaládán...A másik hipperinteligens társaságot a parkolókártya kézbesítők alkotják a héten két alkalommal csengetett be hozzám a szomszéd Bocskaiékat keresve. Természetesen mindkettőnk neve jól láthatóan ki van írva az ajtóra.
-
gyurczy
őstag
válasz
Nyugdíjas #8037 üzenetére
Postáról tudnék mesélni... lényeg, a lakhelyemen két azonos nevű cég van (vezetéknévre lehet), de eltérő a cím. Az első két évben a céges telefonszámlák közül a 12-ből 4-5 érkezett meg. Sikerült addig balhéznom, míg ez a szám lecsökkent 1-2 félrepostázás/év alkalomra... de könyörgöm. Ez a dolga! Nem képes megnézni azt a rohadék címzést??? Januárban megen eltűnt a telefonszámla, viszont kaptam egy bónusz ELMÜ számlát, ami nem az enyém.
Téboly.
Persze postafiókot nem tudtak adni, merthogy nincs, meg aki lemondta nem hozta vissza a kulcsot, stb...
-
P00By
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8036 üzenetére
Áh
Csináltatni akarsz blokkot? Van itt olyan ember akinek van GTS blokkja, sőt aki csinálni/csináltatni is tud neked -
zed1983
őstag
Sziasztok!
Nem tudom , hogy a forumban hozzászolók közül ki ért legjobban a víthűtésekhez...de ha valaki tudja vagy esetleg jártas ebben a témában az kérem jelezze nekem...segítséget szeretnék kérni...vásárlással és összeépítéssel kapcsolatban...válaszokat előre is köszönöm!!!
Üdv minden kedves forumtársnak!
-
szacsee
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8029 üzenetére
Passz!
Oppá tudok valakit, aki 19K alatt ad neked mesterdarabot... -
^Sunrise^
tag
Vegre megjottek a cuccok amit Nyugdijas kollegaval inteztunk, sajna a Posta jo szokasahoz hiven bekavart kisse.
Az Innova Fass-o-matic tartaly irtora tetszik, brutalisan fog kinezni ha fel lesz furva a haz tetejere.
A ket MOSFET blokk este kiderul, hogy jo lesz-e deszkara, remelem hogy nem csalt a korzom es a vonalzom, se a gyari adatok a meretre vonatkozoan. -
P00By
nagyúr
válasz
yakuza.tora #8029 üzenetére
Nézd mán beszólt a diplomás
Szabásmintát? -
yakuza.tora
addikt
Gyerekek! Látom, jól elvagytok!
Inkább abban segítenétek, hogy honnan tudnék szerezni egy tökös blokk szabásmintát a 8800GTS-hez?! (G92-es GPU) -
Játékos
addikt
válasz
Delta-Laca #8023 üzenetére
Szia!
Nekem csak a GPU volt vizezve, a többin süni, és elvolt jóideig...
-
Delta-Laca
aktív tag
Szerintetek ezt a kártyát lehet úgy vizezni, hogy csak a GPU kap blokkot, és a többit RAM-sünikkel oldom meg, vagy pedig inkább egy full-cover blokkot rakok rá? Mondjuk az árkülönbözet azért figyelemre méltó
Egy a lényeg: a gyári hűtőnek mennie kell
-
Samanbacsii
őstag
válasz
redraven85 #8020 üzenetére
Ráérsz...
Hétvégén nem tudom mikor leszek gépközelben. -
redraven85
tag
válasz
Samanbacsii #8019 üzenetére
Még nincs kép..de a kedvedért csinálok nemsokára...csak most vendégem van
utána lövök egyett és felteszem ide.
-
Samanbacsii
őstag
válasz
redraven85 #8015 üzenetére
Nem kell szellőznie,
ne tekerd le.
Ha nem folyt ki a rendszerből és csökkent a vízszint a tartályban, akkor egy adag levegő eljutott a rendszerből a tartályba. Ez így babetta.
Ha a tartályból KIMEGY buborék na, az nem babetta.
Így vagy úgy mindenképpen meg kell akadályozni.
Van kép a tartályról? linkeld légyszi. -
P00By
nagyúr
-
redraven85
tag
válasz
WildDaemon #8016 üzenetére
Okés...feltöltöttem és kirázogattam a csövekből amit tudtam
Mostmár remélem nemképződik több bubi...köszi a tanácsot...egyenlőre a mai nappal tesztelem őt...úgyis 24/7 ben megy a gép ...szóval lesz időm megfigyelni milesz
-
WildDaemon
aktív tag
válasz
redraven85 #8015 üzenetére
A tartályt öntsd fel vizzel ugy hogy kb 1-1,5 cm-re legyen a vízszint a tetejétől.
Ha olyan a tartályod kialakítása, hogy a visszatérő víz esetleg nem tud kilövelni a tartálybóül akkor indítsd el a redszert és figyeld, hogy fogyatkozik-e a víz, ha nem fogyatkozik a vízszinted akkor tekerd rá a kupakot és probáld meg a radiátorodat megforgatni, megmozgatni ha van rá lehetőséged. ha nincs akkor emeld fel a tartályt olyan magasra ameddig csak tudod.
Ha nem légetelenedik le a rendszere még most sem akkor a visszatérő víz útját ütköztesd valamivel, hiogy ne tudjon a tartályodban légbuborék cirkuláció kialakulni, erre alkalmazhatod a kezed is és késöbbiekben egy szivacskorongot vagy polipropilén korongot.
Ha nem változik semmi akkor mond mik történtek és bogozzuk tovább..MOD: remélem érthetően irtam..
-
redraven85
tag
válasz
Samanbacsii #8014 üzenetére
Jah...a tartályban is van bubi...nemkell ehez lámpa...nagyon jól látom én 1 méterről is
Szóval akkor tekerjem le a kupakját a tartálynak és hadjam,hogy had szellőzzön?
Vagy csak csapjak bele szivacsot és zárjam le az egészet? Amúgy fura,hogy egy 90l/órás pumpa 8/6 os csöveken nagy áramlást okoz
-
Samanbacsii
őstag
válasz
redraven85 #8012 üzenetére
A tartályban is kering buborékos víz? Ezt érdemes közelről akár lámpával is meglesni. Ha igen akkor lehet nagy az áramlás és a tartályban nincs "ideje" távozni a levegőnek a vízből. Vagyis mindig visszakerül a rendszerbe.
Én ideiglenesen összeraktam a gépem tegnap este. Mivel igen kacifántosra sikeredett a rendszer ezért sok helyen levegő maradt benne. A még mindig nagy áramlásnak és kis tartályomnak () köszönhetően leszökdöstek a bubik. Kis, kék szivacs vissza és ma reggelre semmi! Ma kiveszem a szivacsot és megnézem nélküle kavarog-e a víz.
Ezek az én tapasztalataim. -
Játékos
addikt
válasz
redraven85 #8012 üzenetére
Ez a rendszer még nincs légtelenedve!
-
shteer
titán
válasz
redraven85 #8009 üzenetére
ha a vízfogyás megáll, akkor azt jelenti h lelégtelenedett a rendszered
buborékokról jó lenne kép, meg adalék és keverési arány
-
redraven85
tag
Valaki mondana valami okosat a furcsaságomra?
Ugyanis az van,hogy még csak 4 napja megy a rendszer de a tartájból már hiányzik 3 kortynyi víz...A házam plexis ezért látom,hogy belülre nemment...kívűlre se folythatott ki.Minden csati tök száraz,szóval a rendszer nem ereszt,de a víz mégis eltűnt.Viszont a vízem meg folyton buborékos...erre mondtátok,hogy fars levegőt szív valahonnan....nade honnan?..a tartály tetejét ráhúztam mint az állat ,elvben csak onnan szívhatná...de még így is bugyis lesz a víz..
Valami tipp?
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
WildDaemon #8001 üzenetére
Figy szerintem először a hőt bírd elvezetni, utána ezen ráérsz filózni..
Amúgy nálam kb 60°C-osak a magok kb Load alatt, de ez egy D-Tek és nem is akkora fesszel...szóval nem oan rossz attól a blokktól.
Radiprojectet csináld meg utána ráérsz ezen gondolkodni...
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- AQIRYS Wezen Számítógépház, Mini Tower, táp nélkül, mATX, Fehér
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest