- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Köszi megpróbálom, aztán ha nem nagyon akar menni, lehet írok még.
A gomboshoz viszont annyit, hogy nem windowsformban kell megcsinálni a progit, hanem WPF-ben, a felület xaml-ben van megírva, ezért gondoltam, hogy annak a kis nyílnak is van valami kódja vagy ilyesmi, mint pl. hogy a sima nyomógomb az button ha jól tudom. -
hoffman_
nagyúr
hűazannya. első körben nagyon szépen köszönöm a fáradságot, a megírást, és a magyarázatot
második körben viszont inkompatibilitást kell jeleznem a tudásom és a programod között... a helyzet az, hogy rengeteg olyan dolog van benne, amit én még nem is láttam*. ebből nyilvánvalóan következik, hogy mélyen gyökerezik a probléma, miszerint is teljesen máshogy lett leadva nekem. nem sanszos, hogy így egy nap alatt össze tudnám mosni a kettőt.
* pl ez a sor fogalmam sincs, hogy mi:
bool isNumber = int.TryParse(s, out number);.nem igazán láttam még soha olyat sem, hogy Console.ReadLine(); vagy if (binary[binary.Length - 1] == '0' &&
binary[binary.Length - 2] == '1'), csak hogy példát mondjak.megmutatok egy programot a saját(illetve közös) írásokból, hogy lásd miről beszélek.
feladat: feltölteni s1-et, majd s2-be másolni, ha a 10-es helyi értéken páros, s3-ba másolni, ha páratlan szám áll, ezután függvénnyel kiíratni.
void bekero(unsigned int*s1);
void paros(unsigned int*s1, unsigned int*s2);
void paratlan(unsigned int*s1, unsigned int*s3);
void kiir(unsigned int*s1, unsigned int*s2, unsigned int*s3);
int main()
{
unsigned int s1[10], s2[10], s3[10];
bekero(s1);
paros(s1, s2);
paratlan(s1, s3);
kiir(s1, s2, s3);
return 0;
}
void bekero(unsigned int*s1)
{
int i=0;
while(i++ <10)
{
scanf("%d", s1++);
}
}
void paros(unsigned int*s1, unsigned int*s2)
{
int i=0, j=0;
while(i<10) s2[i++]=0;
i=0;
while(i<10)
{
if(((s1[i]/10%10)%2)==0) s2[j++]=s1[i];
i++;
}
}
void paratlan(unsigned int*s1, unsigned int*s3)
{
int i=0, j=0;
while(i<10) s3[i++]=0;
i=0;
while(i<10)
{
if(((s1[i]/10%10)%2)!=0) s3[j++]=s1[i];
i++;
}
}
void kiir(unsigned int*s1, unsigned int*s2, unsigned int*s3)
{
int i=0;
while(i++ <10)
printf("s1: %d, s2: %d, s3: %d\n", *s1++, *s2++, *s3++);
}na, valahogy így néznek ki a programjaim. ezt nagyjából átlátom, de persze itt is van, amit nem értek, és elmagyarázni nem tudták/akarták.
-
Igaz, alapozás mindenképp kell, ezt aláírom, de abban is lehet logika. Például én egy kezdőnek olyan feladatot adtam, hogy tároljon memóriában mindenféle adatokat és babrálgassa őket. Érték és ref típusok, osztály, objektum, struct, tömb, lista simán belefér egy-egy ilyen feladatba, nem kell ahhoz átvágni a .NET-et.
Csak azt mondom, legyen használható, amit feladatként kiadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest