- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Gaming notebook topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
Ahhoz, hogy "szép kódolást" lehessen tanítani, előbb meg kell tanulni kódolni és eljutni addig, hogy képes legyen az ember komplexebb "csúnya" kódot írni. Teljesen felesleges addig design patternekről beszélni meg objektum orientáltságról, amíg a program üzleti logikája átláthatóan elfér egy winforms alkalmazás code-behind-jában...
Egyet értek veled, hogy szülség lenne ezeknek is a tanítására - sokkal nagyobb szükség, mint azt sokan gondolják - de az ilyen bugyuta "írjunk saját rendezőalgoritmust" jellegű feladatok sem hasztalanok.
Én tanítottam már elég sok helyen Windows 8 meg Windows Phone fejéesztést és hát láttam durva dolgokat, és hidd el, nem az MVVM pattern nem ismerése volt a legnagyobb probléma
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest