Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
köszönöm tényleg, meglett

két újabb dolog érdekelne. az egyik, hogy meg lehet-e csinálni, hogy close()-nál ne fusson le ez a formclosing (gondolom nem lehet de hátha van valami beállítás ami figyeli,hogy csak x gombra kattintva jöjjön elő, amúgy meg megcsinálom máshogy,csak hátha van egyszerűbb módja mint amit én csinálnék
)? a másik pedig, hogy a formomat tudom-e kusztomizálni?mármint..mondjuk ps-ben csinálnék valami form alapot meg hozzá gombokat,azokat be tudnám importálni vagy abból nem nagyon lehet építkezni?köszi előre is

-
norbiphu
őstag
hasonlókat akartam írni, de már késő volt. viszont minden eseménynél ezt tudnám tanácsolni. gyorsabban megcsinálod, és nem is tudod elcseszni. ha meg véletlen nem jó, akkor a hiba a saját eventhandleredben van.

(nem bánnám ha egyszer java alá is lenne olyan IDE, mint a VS, de az nem most lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)? a másik pedig, hogy a formomat tudom-e kusztomizálni?mármint..mondjuk ps-ben csinálnék valami form alapot meg hozzá gombokat,azokat be tudnám importálni vagy abból nem nagyon lehet építkezni?

)
vagy itt hogy van? engem is érdekelne, hol lehet eseményeket kutatni...