Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
köszönöm tényleg, meglett
két újabb dolog érdekelne. az egyik, hogy meg lehet-e csinálni, hogy close()-nál ne fusson le ez a formclosing (gondolom nem lehet de hátha van valami beállítás ami figyeli,hogy csak x gombra kattintva jöjjön elő, amúgy meg megcsinálom máshogy,csak hátha van egyszerűbb módja mint amit én csinálnék
)? a másik pedig, hogy a formomat tudom-e kusztomizálni?mármint..mondjuk ps-ben csinálnék valami form alapot meg hozzá gombokat,azokat be tudnám importálni vagy abból nem nagyon lehet építkezni?
köszi előre is
-
norbiphu
őstag
hasonlókat akartam írni, de már késő volt. viszont minden eseménynél ezt tudnám tanácsolni. gyorsabban megcsinálod, és nem is tudod elcseszni. ha meg véletlen nem jó, akkor a hiba a saját eventhandleredben van.
(nem bánnám ha egyszer java alá is lenne olyan IDE, mint a VS, de az nem most lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest