Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
atm*RefeeZ
tag
köszönöm tényleg, meglett

két újabb dolog érdekelne. az egyik, hogy meg lehet-e csinálni, hogy close()-nál ne fusson le ez a formclosing (gondolom nem lehet de hátha van valami beállítás ami figyeli,hogy csak x gombra kattintva jöjjön elő, amúgy meg megcsinálom máshogy,csak hátha van egyszerűbb módja mint amit én csinálnék
)? a másik pedig, hogy a formomat tudom-e kusztomizálni?mármint..mondjuk ps-ben csinálnék valami form alapot meg hozzá gombokat,azokat be tudnám importálni vagy abból nem nagyon lehet építkezni?köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)? a másik pedig, hogy a formomat tudom-e kusztomizálni?mármint..mondjuk ps-ben csinálnék valami form alapot meg hozzá gombokat,azokat be tudnám importálni vagy abból nem nagyon lehet építkezni?