Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizsusz
újonc
Sziasztok,
igazat megvallva nagyon alap szinten vagyok programozásban, és ezért szeretném a segítségeteket kérni. A szakdolgozatomhoz találtam egy programot, ami a webcam képét jeleníti meg, illetve annak a szűrőkkel ellátott fajtáit. Az egyik ilyen szűrővel ellátott pictureboxon szeretném alkalmazni a PixelCount vagy a PixelCountWithoutBlack parancssort, és az így kapott pixelek számát egy label-ben megjeleníteni. Addig tisztában vagyok a dologgal, hogy egy dupla for ciklusban kell a picturebox szélességét és magasságát megadni, de ezután nem tudom, hogy kéne folytatnom. Remélem sikerült érthetően leírnom, és valaki tud rá jó megoldást ajánlani.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest