Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
sziasztok.
sulis projektet csinálok. a lényege az lenne, hogy gépemen lévő mysql adatbázist ér el messziről egy alkalmazás. ez localhost szinten működik is (tehát a gépmen futó mysql-t meg tudja jeleníteni a gépemen futó alkalmazásom), de más számítógépéről nem megy.a távoli eléréshez a server = "localhost"; sort ugye átírtam a public ip címemre. illetve routerembe a mysql portját átirányítottam a számítógépemre. a gondom az, hogyha máshol elindítják a programot el sem indul, hanem alkalmazás leállt hibaüzenet és kilép. esetleg mysql-ben kéne konfigolni remote elérést? úgy tudtam hogy az alapból is működik (pláne roottal).
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lenovo LOQ 15IRH8 i5-12450H RTX 4050 6GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 144 Hz 100%-os akksi
- Új csak kibontott technics az100 prémium fülhallgató
- Lenovo Yoga Slim 7 14IMH9 Intel Core Ultra 7 155H 32 GB RAM 1 TB SSD OLED AI Boost
- Dobozos Új HP Envy 17 i7-1260P 16 GB RAM 1 TB SSD FHD IPS garancia
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest