- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én a vart olyankor használom, ha nem érdekel, mi lesz a vége például egy linq kifejezésnek. Ha egy sima IList, IDictionary, ott is látszik, hogy az mi akar lenni. Viszont saját típusoknál tényleg nem érdemes használni, ahogy mondjátok magatok is.
oO7:
szerintem olyanokat érdemes megtanítani, hogy hogy néz ki egy jó kód, hogyan gondolkodjunk egyszerűen. Gondolkodjunk objektumokban, mintákban, elvekben és lehetőleg lássunk túl a saját kis metódusunkon és ne hekkeljünk feleslegesen. A legtöbb példa, amit manapság látok olyan messze áll a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől - ahogyan a fenti is. Ennek 0 a gyakorlati haszna, de gondolom, azt nem tanítják, hogy mi az a DRY, hogy csak a legalapabb dolgot mondjam. Tudom, hogy mindig belekötök az ilyen feladványokba, ha erre járok, elnézést.Nem értek ezekkel a tanárokkal sem egyet.
Egy gázszerelőnek sem adok olyan feladatot, hogy fogó nélkül szereljen csöveket, ebből nem fog tanulni. olyanból inkább, amit el tud képzelni, kötni lehet a valósághoz. Mondjuk fél év elején megmondani a srácoknak, hogy a szemeszter végére egy nyilvántartó rendszerünk lesz, amit apró építőelemekből fogunk összerakni.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest