Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Csináltam egy egyedi combobox-ot. Minden jól működik, egyet kivéve: ha legördítem a combobox-ot, és úgy döntök, hogy nem választok ki semmit, hanem félrekattintok, akkor azt szeretném elérni, hogy tűnjön el a legördülő rész, úgy, mint a szokványos combobox-nál. Kép mellékelve. Próbáltam a lostfocus event-et felülírni, de nem jártam sikerrel. Nem is lép be a lostfocus-ba, csak akkor, miután már választottam egy item-et, bezárult a legördülő lista, és úgy lépek el.
2. Ha a combobox legördülő része túllóg a saját container-e határán, akkor a maradék már nem látszik. Hiába írtam neki, hogy bringtofront. Kép mellékelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest