Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- NAS vagy minigép? Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok!
Egy újabb problémával találtam szemben magamat.
A probléma az lenne, hogy egy excel dokumentumot úgy akarok megnyitni, hogy egyből a userform jelenjen meg, viszont (mivel ez nem túl nagy) a háttérben maga az extel tábla ne is látszódjon.
A googliban kutakodva meg is találtam amire szükségem van, de sajnos nem egészen úgy történik minden ahogyan én szeretném.
Már több megoldással is próbálkoztam de eddig csak félsikert értem el mindegyikkel.
1.Private Sub Workbook_Open()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEbben az esetben a munkafüzet megnyitásakor az valóban a tálcára kerül, viszont a userform-al együtt.
2.
Private Sub CommandButton1_Click()
Application.WindowState = xlMinimized
UserForm1.Show
End SubEllenben ha egy úgy van megcsinálva, hogy a munkafüzetben van egy gomb, amihez ugyan ez a kód van beírva, akkor a gombnyomásra úgy működik ahogyan kell.
Csak ugye pont ezt szeretném elkerülni, mert semmi szükség még egy felesleges gombnyomásra.-----------------
Próbáltam már magából a userform initializálásból megcsinálni, de az eredmény ugyan az mint a 2. esetben.
Próbáltam már a userform initializálásból meghívni a kattintást, de az nem tetszett neki.
Próbáltam már az első programkódot megcserélni, azaz előbb nyitni a userformot aztán minimalizálni, de ekkor nem történik semmi.
Próbáltam már az első verzió után valahogyan aktiválni a munkafüzetet, de ez sem sikerült.Van esetleg valakinek valami használható megoldása?
------------------
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy valahogyan ki lehet e nyerni, hogy az altív munkafüzeten kívül van e még nyitva másiki munkafüzet?
Kérdezem ezt azért, mert mondjuk egy kilépés gombnál akkor le tudnám vezérelni, hogy csak az aktív munkafüzetet zárja e be, vagy az egész excelt.
Így elkerülhető lenne, hogy a felhasználónál nyitva lévő (és esetleg mentetlen) más munkafüzetet is bezárjak. (Az application.displayalerts direkt falsra van állítva).Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows Insider Program
- Le Mans Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Okos Playstation 4 Pro + 50 játék Gold Hen 12.02 PS4 GoldHen!
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gainward RTX 3080 10GB GDDR6X Phoenix
- 256 GB mSATA SSD eladóak (Hynix, Sandisk, Samsung)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest