Hirdetés
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV tunert vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
Juhuhuhúú...
Azt kell, hogy mondjam, részben egyetértek az előttem szólóval. Az excel már ehhez egy kicsit kevés, és nem erre való!Ami miatt viszont meg tudlak érteni, az az hogy hasonló cipőben járok. A cégnél ahol dolgozom nekem is sokat segít a makró, és én is ezért kezdtem el foglalkozni a VB-el és a VBA-al. Nálunk SAP van és abban kellene megoldani a hasonló feladatokat, de a fejlesztés időbe telik, és az a szomorú tapasztalatom, hogy ha kérünk egy programfejlesztést akkor hosszas várakozás után ugyan történik valami, de mégsem olyan lesz a z új program mint amilyet szerettünk volna.Hasonó kaliberű programokat írogattam már én is a könyvelgetéseinkhez. (SAP mellett! Egyik kollégám szerint az SAP a "Sz*pjon A P*raszt"-nak a rövidítése
)Kérdésedre:
Én egyesével töltögetném fel az oszlopban lévő adatokkal a combobox items gyűjteményét.valahogy így:
dim e as scripting.dictionary
for each elem in column(x)
...if not consist e elem.value and elem.value<>"" then e.add(elem.value
nextA fenti megoldás csak ötletelés, nem írtam be sehová, tehát valszeg nem működik ha copy-paste-zed

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung kuponkunyeráló
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 5090 VANGUARD SOC /// ÚJ BONTATLAN /// 2028.12.01.-ig GARI /// 2025.12.01. gyártás!
- Gaming PC GTX 1660 Ti / 16GB RAM Azonnal vihető (CSGO,LOL,VALORANT,FORTNITE)
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt kell, hogy mondjam, részben egyetértek az előttem szólóval. Az excel már ehhez egy kicsit kevés, és nem erre való!