Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Homer
tag
Juhuhuhúú...
Azt kell, hogy mondjam, részben egyetértek az előttem szólóval. Az excel már ehhez egy kicsit kevés, és nem erre való!Ami miatt viszont meg tudlak érteni, az az hogy hasonló cipőben járok. A cégnél ahol dolgozom nekem is sokat segít a makró, és én is ezért kezdtem el foglalkozni a VB-el és a VBA-al. Nálunk SAP van és abban kellene megoldani a hasonló feladatokat, de a fejlesztés időbe telik, és az a szomorú tapasztalatom, hogy ha kérünk egy programfejlesztést akkor hosszas várakozás után ugyan történik valami, de mégsem olyan lesz a z új program mint amilyet szerettünk volna.Hasonó kaliberű programokat írogattam már én is a könyvelgetéseinkhez. (SAP mellett! Egyik kollégám szerint az SAP a "Sz*pjon A P*raszt"-nak a rövidítése
)Kérdésedre:
Én egyesével töltögetném fel az oszlopban lévő adatokkal a combobox items gyűjteményét.valahogy így:
dim e as scripting.dictionary
for each elem in column(x)
...if not consist e elem.value and elem.value<>"" then e.add(elem.value
nextA fenti megoldás csak ötletelés, nem írtam be sehová, tehát valszeg nem működik ha copy-paste-zed

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt kell, hogy mondjam, részben egyetértek az előttem szólóval. Az excel már ehhez egy kicsit kevés, és nem erre való!