Új hozzászólás Aktív témák
-
26centi
csendes tag
sziasztok,
én is most teszem kezdőlépéseimet vba-ban. és nem szeret engem. se.egy óriási adathalmaz adott feltétel alapján kiválasztott sorát szeretném egy másik munkalap, változóban (n) tárolt számú sorába másolni. kreáltam is egy kódot.
Do
Sheets("tools in SAP 3100").Activate 'forrás munkalapIf Cells(i, 14) = "#Hiányzik" Then
Rows(i).Select ' átmásolandó sor
Selection.Copy
Sheets("missing cost centers").Select 'cél munkalap
Rows(n).Select 'ezen a ponton kiakad, Application-defined or object defined error üzenettel Hibakód:1004
ActiveSheet.rows(n).Paste
n = n + 1End If
i = i + 1Loop Until Cells(i, 1) = ""
sajnos a hibakód helpjét elolvasva sem kaptam a leghalványabb utalást sem hogy mi a nyűgje. két sorral feljebb pedig ugyanez az utasítás működik.
van valakinek ötlete, hogy miért nem vagyunk barátok?
előre is kösz,
derűs, dolgos munkanapot
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged